Hoe maak je een Multiple Entry toeristenvisum naar China Krijg

U moet een multiple entry toeristenvisum naar China te krijgen van een ambassade of consulaat van de Volksrepubliek China.De overheid maakt dit proces vrij eenvoudig, maar dringt erop aan dat al het papierwerk in orde zijn.De Chinese regering zal niet aarzelen om een ​​multiple entry toeristenvisum aanvraag weigeren indien een enkel document is niet in orde.Het is ook belangrijk om voldoende tijd te geven voor een multiple entry toeristenvisum naar China om te worden verwerkt.Als je wacht tot de laatste minuut, kunt u het niet voor je vertrek op uw reis naar China.

wat je

  • Geldig paspoort
  • Aanvraagformulier voor "L" visum
  • Need
  • pasfoto
  • Airline ticket
  • Hotel reserveringen of brief van de gastheren
  • $ 130 cheque of postwissel

instructies

  1. Controleer of je paspoort geldig is voor ten minste zes maanden nadat u van plan om de Volksrepubliek China voor de laatste keer op de multiple entry toeristenvisum vertrekken.China zal niet toesta

    an ​​dat u in te voeren als je minder dan zes maanden geldig links op uw paspoort.Als u een multiple entry toeristenvisum in het paspoort verlopen, zal het waardeloos geworden.U moet een andere met uw nieuwe paspoort.Als uw huidige paspoort is dicht bij expiratie, een nieuwe krijgen voor het aanvragen van een multiple entry toeristenvisum naar China.

  2. Ga naar de website van de ambassade van China en het downloaden van een multiple entry toeristenvisum toepassing.Zorg ervoor dat u het formulier downloaden voor de "L" visum.Een link naar de toepassing is voorzien in het onderdeel Resources.Zorg ervoor dat de formulieren volledig invullen en ondertekenen.Een multiple entry toeristenvisum voor China is geldig ofwel zes maanden of een jaar.Als u een Chinees-Amerikaanse geboren in China, Taiwan, Hong Kong en Macau, kunt u een multiple entry "L" visum geldig voor 24 maanden te krijgen.

  3. Bevestig gevraagde bewijsstukken op het aanvraagformulier.Deze bevat een pasfoto, een kopie van de round-trip vliegticket van de aanvrager, en het bewijs van hotelreserveringen.Als je verblijft in een privéwoning in China, moet u een brief van uw gastheren waarin staat dat ze zullen huisvesten u tijdens uw bezoek bevatten.

  4. Betaal het inschrijfgeld voor een multiple entry toeristenvisum naar China.Dit is $ 130, ongeacht of u een aanvraag voor een zes maanden multiple entry toeristenvisum of een jaar multiple entry toeristenvisum.Omdat ze zijn dezelfde prijs, kan je net zo goed vragen de eenjarige multiple entry toeristenvisum voor China.Betaling kan worden gemaakt met een postwissel of persoonlijke cheque.

  5. Voeg de extra kosten als je in een haast om uw multiple entry toeristenvisum te krijgen naar China.Standaard doorlooptijd is vier dagen vanaf het moment dat de aanvraag aankomt bij de ambassade van China.Voor een $ 20 express service fee, wordt de verwerking teruggebracht tot twee dagen.Voor een $ 30 extra express service fee, wordt de verwerking gebeurt op de dag dat het wordt ontvangen.

  6. Dien uw aanvraag voor een multiple entry toeristenvisum naar China.Plaats al uw documenten in een grote mailing envelop.Stuur het per aangetekende post of per koerier naar het adres op het aanvraagformulier.De Chinese ambassade zal geen aanvragen accepteren stuurde een andere manier.

Resources

  • Multiple Entry Touist Visa naar China
875
0
0
Toeristenvisum