Mexico Tourist Visa Requirements

Afhankelijk van waar je bent, je niet echt een visum (of paspoort, wat dat betreft) moeten naar Mexico te gaan.Echter, de truc is dat terug te krijgen in je eigen land of een ander land, kan papierwerk noodzakelijk, zoals een paspoort of visum.Om dergelijke papierwerk krijgen, maar je moet de consulaire website van de Mexicaanse ambassade in uw eigen land te bezoeken om de juiste informatie over hoe om te gaan met de documentatie die nodig is voor reizen naar Mexico te verkrijgen.

Verenigde Staten Burgers

  • naar Mexico te voeren, is een Amerikaanse burger niet nodig om nog een paspoort te tonen.Het enige dat nodig is, is een geldige Amerikaanse ID.Echter, om opnieuw in te voeren van het land, zijn er eisen dat de Amerikaanse overheid, die moeten worden nageleefd om weer in het land (zie bronnen).

Personen die niet Visum

  • Personen uit Andorra, Argentinië, Australië, Oostenrijk, België, Canada, Chili, Costa Rica, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Fran

    krijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Griekenland nodig, Hongarije, Ierland, Eiland, Israël, Italië, Japan, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Puerto Rico, San Marino, Singapore, Slovenië, Spanje, Zuid-Korea, Zweden, Zwitserland, Uruguayen / of Venezuela hoeft niet over een paspoort om toegang te krijgen in Mexico.In plaats daarvan moet de burgers uit deze landen een geldig paspoort te tonen en over de nodige toeristische of zakelijke papierwerk ingevuld en gepresenteerd op immigratie en douane bij binnenkomst in het land.Deze formulieren zijn verkrijgbaar bij reisbureaus, aan boord van vliegtuigen op weg naar Mexico of van Immigratie en Douane ambtenaren in Mexico.

Burgers die nodig Paspoorten

  • Als een persoon is uit een land niet hierboven vermeld, dan moet ze naar een Mexicaanse ambassade of consulaat en aanvragen van een visum.Als ze vrienden in Mexico, hebben die vrienden contact opnemen met het Nationaal Instituut voor Immigratie (INM voor kort) van Mexico.Eisen aan papierwerk en documentatie voor het verkrijgen van een visum verschilt per land.

Student Visa

  • Als je studeert in Mexico, moet u kunnen aantonen dat u wordt opgenomen in en in staat om jezelf financieel te ondersteunen bij uw inspanningen als student in een Mexicaanse universiteit.Er zijn vaak specifieke eisen afhankelijk van het land van herkomst, dus het is belangrijk om de INM of Mexicaanse consulaat te raadplegen.

zakelijke visa

  • Als je merkt dat je met een jobaanbieding in Mexico, moet je bewijzen dat je een baan naar de INM.

Resources

  • US Citizen Re-entry Richtlijnen
337
0
0
Toeristenvisum