Soorten Canadese visa

Er zijn drie types van visa voor bezoekers van Canada, en de inwoners van vele landen (waaronder de VS) blij te weten Canada heeft een lange lijst van de gebieden die zijn vrijgesteld van elke visumplicht zijn zal zijn.Hieronder worden de visa types gedefinieerd, samen met enkele andere documenten en vergunningen die nodig kunnen zijn, afhankelijk van de aard van uw bezoek aan Canada.

Temporary Resident Visa - Single-Entry

  • Deze tijdelijke bewoner visum is de beste keuze voor personen die van plan een reis naar Canada.Een single-entry visum kunt u Canada keer in te voeren.

    Zodra u aankomt in Canada, zult u een ontmoeting met een vertegenwoordiger van de Canada Border Services Agency, die zal nagaan u voldoet aan de nodige eisen aan Canada in te voeren.Eenmaal goedgekeurd, zal de officier van uw paspoort stempel of een document af te geven waaruit blijkt dat u bevoegd te blijven.In het geval u geen stempel of handgeschreven datum in uw paspoort of ander document, uw

    status tijdelijke bewoner wordt automatisch vervalt zes maanden na de datum waarop u voor het eerst aangekomen in Canada.

    Met uitzondering van bezoeken aan de VS of Saint-Pierre et Miquelon, zal u gevraagd worden om een ​​nieuwe bezoeker visum om weer in Canada te krijgen.Bij een bezoek aan de VS of Saint-Pierre et Miquelon, moet u worden gemachtigd om dit te doen door een immigratieambtenaar, waarbij een bepaalde tijd zal worden gegeven, of
    een document dat re-entry in Canada, zoals een werk of studietoe.

Temporary Resident Visa - Multiple-Entry

  • De meervoudig visum geeft de meeste flexibiliteit, zodat u Canada meerdere keren zolang je visum geldig is in te voeren.Het is noodzakelijk om een ​​te hebben als u van plan bent om veel landen bezoeken of terugkeren naar uw eigen land.Meervoudige visa worden doorgaans afgegeven voor de minste van vijf jaar (maximum) of gewoon voor de vervaldatum van uw paspoort.De langste visum termijn mogelijk toe te staan, moet je paspoort worden verlengd als het dicht bij de vervaldatum.Daarnaast moet je aankomt in Canada op of in de dagen voor de datum van uw Temporary Resident Visa.Zodra je naar Canada, zal de grens officier u adviseren wanneer u het land moet verlaten en stempel uw paspoort.

Transit Visa

  • Inwoners van landen nodig om een ​​visum te krijgen voor reizen naar Canada zal worden verplicht om een ​​aan te vragen tijdens een reis door Canada op vluchten die stoppen voor onder 48 uur.Om dit te doen, moet u een reisschema van een transportbedrijf of reisbureau ten minste een maand van tevoren.Reistickets kan worden aangevraagd als onderdeel van het bewijs van uw reis.

documenten naar uw Visa

  • Verwante Indien u wenst om te werken of te studeren, terwijl in Canada, moet u een aanvraag voor vergunningen te doen.Meer informatie over het aanvragen van een werk of studie vergunningen kan worden gevonden op de website van Citizenship and Immigration Canada.Als u bent een student of een werkvergunning, zal de datum verstrijkt op het document worden gemarkeerd.

Verblijfsvergunningen

  • Mocht u besluiten dat u wilt emigreren naar Canada, moet u een aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning kaart, als uw visum niet langer een passend document zal zijn.Zie de FAQ sheet hieronder voor meer informatie.

Resources

  • Permanent Resident Card FAQ
420
0
0
Toeristenvisum