Hoe maak je een visum voor Maleisië van Oman Verkrijgen

Burgers van veel landen kan meerdere maanden toeristische of zakelijke visa te krijgen voor Maleisië bij aankomst, maar in sommige gevallen moet u de ambassade van Maleisië te bezoeken in Muscat.Volg deze stap-voor-stap handleiding om erachter te komen of u van Oman kunt reizen naar Maleisië zonder vooraf goedgekeurde visum, of wat je moet doen om een ​​visum te krijgen voor uw vertrek.

wat je nodig hebt

  • Voor alle reizigers:
  • Internationaal paspoort geldig is voor ten minste 90dagen na uw voorgenomen vertrek van Maleisië
  • Voor reizigers die een visum nodig voor vertrek voor Maleisië:
  • 2 pasfoto's
  • Visa vergoeding (verschilt per land van herkomst)
  • Twee ingevulde en ondertekende aanvraagformulieren
  • bewijs van verdere reis (retour ticket of reisschema van een reisbureau)
  • Data van voorgenomen reizen
  • Voor reizigers die een geldige studentenkaart of werk visum of een visum met referentie:
  • Bewijs van voldoende middelen (
    origineel en kopie van de meest recente bankafschrift)
  • brief van de invoering (LOI) van uwhogeschool, universiteit of werkgever

instructies

  1. Bezoek de officiële website van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Maleisië op http://www.kln.gov.my/?m_id=53/.Klik op de letter van uw land van herkomst.Bijvoorbeeld, als je een burger van Oman, klikt u op de letter "O"

  2. Je komt bij een scherm waarin de visumplicht voor elk land te beginnen met die letter worden gebracht.Er zijn drie categorieën van visa: Zonder Visa, Visa Zonder Reference, en Visa Met Reference.Als je een student of werkvisum nodig, heb je een visum nodig hebt Met Reference.Deze visa moeten door het ministerie van Immigratie worden goedgekeurd voor uw aankomst.Als je alleen een toeristisch of zakelijk visum nodig, kijk naar de eerste kolom om te zien of u kunt aankomen in Maleisië zonder visum en hoe lang je kunt verblijven.Als je niet kunt, of als u een student of werk visum nodig, controleren om te zien hoe lang je kunt verblijven in Maleisië met de andere soorten visa.Burgers van Oman kan een drie maanden durende visum bij aankomst in Maleisië en het niet nodig naar de ambassade van Maleisië tenzij toestemming om te werken of onderzoek nodig is.

  3. Als het visum bij aankomst dat wordt aangeboden aan de burgers van het land is lang genoeg om uw behoeften te voldoen, dan heb je niet nodig om een ​​visum naar Maleisië in persoon.Als u geen visum kunnen krijgen bij aankomst, of als je een ander type visum of een visum voor een langere tijd nodig hebben, een bezoek aan de ambassade van Maleisië in Muscat.

  4. De Ambassade van Maleisië in Muscat is geopend 7:30-02:30 zaterdag tot en met woensdag.Donderdag en vrijdag de ambassade is gesloten.Bel de ambassade op (+968) 24698329 te vragen over het soort visum je nodig hebt en om te bevestigen wat materialen die u nodig hebt om te solliciteren.

Tips & amp;Waarschuwingen

  • De Ambassade van Maleisië is te vinden op de hieronder vermelde adres.U kunt ook contact opnemen met de ambassade via e-mail op mwmuscat@omantel.net.om of fax (968) 24605031.

Resources

  • Visa HQ - Maleisië
241
0
0
Toeristenvisum