Hoe maak je een visum vanaf Haïti naar Canada Krijg

Als u een burger van Haïti die van plan is om te bezoeken Canada voor een bedrag van tijd, krijgt u een tijdelijke bewoner visum nodig voordat je wordt toegestaan ​​om het land binnen te komen.Het verwerven van dit visum nodig verzamelen van een behoorlijke hoeveelheid documentatie om uw financiële steun te bewijzen tijdens uw bezoek en uw intentie om terug te keren naar Haïti zodra uw bezoek heeft gesloten.Dus plan vooruit en zorg ervoor om te controleren en dubbel te controleren elk van uw documenten - eventuele fouten of omissies kan betekenen dat uw aanvraag zal worden afgewezen en moet u uw kosten opnieuw in te dienen om opnieuw toe te passen.

wat je nodig hebt

  • Passport
  • Een recente pasfoto foto voor elke persoon die zalkunnen toepassen
  • Recente Bank Letter en Boekje
  • Recente Werkgelegenheid Brief dat uw salaris en de lengte van het dienstverband
  • Uitnodiging en werkgelegenheid brief van de persoon geeft aan dat nodigt u uit omCanada
  • Een Manilla envelop

Hoe krijg je een visum vanaf Haïti naar Canada

  1. Zorg ervoor dat uw paspoort geldig is voor ten minste een jaar vanaf de datum waarop u een tijdelijke inwoner indienenvisumaanvraag.Als het niet, moet u uw paspoort voor het indienen van uw aanvraag te vernieuwen of het zal worden afgewezen.

  2. verwerven van een pasfoto van uzelf.Deze foto moet worden 2in.x 2in., zijn een vooraanzicht van je vanaf de top van je haar om je schouders, en zijn voorzien van uw natuurlijke gezicht (geen zonnebril of hoed te worden gedragen).De achtergrond moet effen wit of gebroken wit zijn.

  3. contact op met uw bank en een standaard bank brief en brochure voor een tijdelijke inwoner visumaanvraag verwerven.Zullen ze waarschijnlijk bekend met de vorm, maar er rekening mee dat het zou moeten zijn op de officiële bank briefpapier, je volledige naam zoals deze op uw paspoort en het aantal en het bedrag op uw bankrekening verschijnt (dit moet meer dan genoeg zijn ombetrekking hebben op de lengte van uw verblijf in Canada).

  4. Verkrijgen van een bankcheque in het bedrag van US $ 75, CAN $ 75 of Gourdes 2700 naar de kosten te dekken voor uw tijdelijke resident visum.Zorg ervoor dat u een ontvangstbewijs krijgen voor uw administratie.

  5. Contacteer uw baas en een recente brief werkgelegenheid verkrijgen.Deze brief moet worden geschreven op de officiële bedrijf stilstaat en je volledige naam zoals deze op uw paspoort, de lengte van de tijd die je hebt gewerkt met dat bedrijf, het bedrag van uw salaris, en de contactgegevens en de handtekening van uw leidinggevende.

  6. Contact met de persoon die u uitgenodigd om in Canada, tijdelijk wonen.Laat ze een brief detaillering, onder andere, de lengte van uw voorgenomen verblijf schrijven.Deze brief moet specifieke informatie bevatten.Expliciete instructies over de eisen, bezoek de website van de Haïtiaanse Canadese ambassade (http://www.cic.gc.ca/english/visit/letter.asp).

  7. Download je tijdelijke bewoner visum vorm, aanvullende informatie vorm, extra familieleden informatie vorm, en de politie, militaire of staat / overheidsdienst vel (indien van toepassing) van de Haïtiaanse Canadese Ambassade de website (http: //www.canadainternational.gc.nl / haiti / visa / tijdelijke-resident-temporaire.aspx? lang = eng).

  8. Maak twee kopieën (elk) van uw paspoort, pasfoto, bank brief en brochure recente brief werkgelegenheid, uitnodigingsbrief en tijdelijke bewoner visumaanvraagformulieren.Zet een set kopieën op een veilige plek.Plaats vervolgens de tweede set kopieën in een envelop.Ook plaatst u uw paspoort, bankcheque en de originelen van de andere documenten die u hebt gekopieerd in uw envelop.Controleer en doublecheck dat alles is inbegrepen.

  9. Breng uw map Manilla gevuld met al uw documenten naar de Canadese ambassade in Port-au-Prince, Haïti.Dit is waar je moet toepassen in eigen persoon.Wees ervan bewust dat ze zijn alleen open van maandag tot en met donderdag 08:00-10:00 en ze gesloten de laatste donderdag van elke maand.

    Canadese ambassade
    Immigratie Sectie
    Route De Delmas, tussen Delmas 71 en 75
    Port-Au-Prince, Haïti
    Telefoon: 011 (509) 2-249-9000

Tips & amp;Waarschuwingen

  • Heeft u speciale omstandigheden, reist met anderen, als je op dit moment buiten Haïti woont of eisen dat een meervoudig visum, moet u wellicht andere kosten te betalen of onder aanvullende documenten.Bezoek de website van de Haïtiaanse Canadese ambassade voor vereisten voor speciale gevallen.

Resources

  • Haïtiaanse Canadese ambassade Website
981
0
0
Toeristenvisum