Green Card Travel Eisen voor Re -Entry naar de VS

Uw paspoort moet geldig zijn . het paspoort door Alison Bowden van Fotolia.com

Om opnieuw in te voeren de Verenigde Staten, een permanente verblijfsvergunning vereist een geldig paspoort van het land waarvan hij onderdaan is, evenals eengroene kaart.Een groene kaart is ook bekend als een Permanent Resident Card of Form I-551.Bovendien, als je het doorbrengen van een jaar of langer buiten de Verenigde Staten, zult u een re-entry permit nodig.

Passport

  • Zowel de groene kaart en paspoort moet actueel zijn als een poging om opnieuw in te voeren de Verenigde Staten met een verlopen paspoort ofgroene kaart is waarschijnlijk een reiziger in de problemen.Het zou kunnen resulteren in u dat de toegang geweigerd in de Verenigde Staten.

Green Card

  • Wanneer je aankomt in een haven van binnenkomst een douaneambtenaar zal uw groene kaart en andere identiteitsdocumenten die u met u onderzoeken.De andere documenten, zoals een paspoort of een vreemdeling IDcard.De officier zal bepalen of u in aanmerkin

    g komt naar de Verenigde Staten binnen te komen.Reizen buiten de Verenigde Staten minder dan zes maanden geen problemen om groene kaart houders presenteren, zolang u de groene kaart bij u bij uw terugkeer.Als je verliest je groene kaart tijdens het reizen in het buitenland, kunt u een transport brief van de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of het consulaat te krijgen.

Re-entry Permit

  • Wanneer een permanente verblijfsvergunning is uit de Verenigde Staten voor een duur van langer dan een jaar en minder dan een totaal van twee jaar, is een re-entry permit nodig omopnieuw in te voeren het land.Deze re-entry vergunning nodig is in aanvulling op een geldige groene kaart.Re-entry vergunningen (Form I-131) moet worden verworven in de Verenigde Staten voor een permanente verblijfsvergunning begint aan haar reis.De aanvraag kan worden goedgekeurd indien de aanvraag wordt ingediend, terwijl de persoon zich in de Verenigde Staten.Toepassingen vereisen vingerafdrukken en foto's, zodat zij te worden beschouwd.Indien de aanvrager verlaat de Verenigde Staten, terwijl een beslissing nog niet is gedaan op een aanvraag voor de re-entry permit, is het onwaarschijnlijk dat dit de uitkomst van de beslissing zal be├»nvloeden.Echter, als ze hebben verlaten zonder dat hun vingerafdrukken en andere biometrische gegevens worden verzameld, is het mogelijk dat de aanvraag worden geweigerd.Het is onverstandig om te reizen in een dergelijke situatie de toepassing zou kunnen worden geweigerd, terwijl de vaste inwoner is van het land en in dat geval kan de reiziger de toegang tot het land worden geweigerd.

264
0
1
General Reistips