Dieren als leeuwen

De Afrikaanse leeuw jaagt in groepen genoemd prides . Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

De Afrikaanse leeuw is een lid van de Panthera orde van grote katten, waarvan er vier hoofdtypen.Gevonden in Centraal-Afrika, de leeuw is de enige kat die leeft en jaagt in groepen.Zij zijn één van de grootste leden van de grote kat familie een gewicht van tussen de 265-420 pond.

Aziatische leeuw

  • De Aziatische llon is het meest nauw verwant aan de Afrikaanse leeuw en wordt erkend als een sub-soort.Aziatische leeuwen zijn iets groter, met een gewicht van ongeveer 300 tot 500 pond.Ze zijn alleen te vinden in een klein gebied in het Girs bossen van Noord-India en slechts ongeveer 200-260 worden verondersteld te bestaan ​​in het wild.Net als de Afrikaanse leeuw, de Aziatische levens en jaagt in verpakkingen met de vrouwtjes doen van de jacht, terwijl een enkele mannelijke beschermt de trots van andere mannetjes.Met ongeveer 200 leeuwen leven in dierentuinen ter wereld, de totale bevolking van deze sub-soort is waarschijnlijk minder dan 500 personen.

    De Aziatische leeuw is iets groter dan zijn Afrikaanse neef. De Aziatische leeuw is iets groter dan zijn Afrikaanse neef.

Tijgers

  • Tijgers zijn de grootste leden van de grote kat familie, bereiken gewichten van 240 tot £ 500, en zijn nauw verwant aan de leeuwen in de mate dat ze zelfs kunnen kruisen.De nakomelingen van deze koppeling staan ​​bekend als lijgers of tigons.Het is vooral een gevangene ras fenomeen als de twee soorten niet delen enige gemeenschappelijke aanbod in het wild.Tijgers hebben vijf bekende ondersoorten verspreid over Azië en Rusland, die allemaal bedreigd.Ze zijn solitaire dieren, alleen samenkomen om te broeden.

    Tijgers zijn het grootst van de grote katten . tijgers zijn het grootst van de grote katten.

Leopards

  • De luipaard is gevonden in een groot deel van Midden-en Zuid-Afrika, evenals India en China.Het is een lid van de familie Panthera, maar is niet zo nauw verwant aan de lion volgens de tijger.Ze zijn veel kleiner dan de leeuwen, met een gewicht van ongeveer 66 tot £ 176 en zal soms moeten kills te verdedigen tegen hun grotere neven.In tegenstelling tot leeuwen en tijgers, luipaarden zijn bedreven klimmers en kunnen grote kills up dragen in een boom om te voorkomen dat gestolen.De zwarte panter is eigenlijk een luipaard waarvan plekken zijn zo donker en dicht dat ze bijna onmogelijk te onderscheiden.

    Luipaarden zijn bedreven in bomen klimmen . Luipaarden zijn bedreven in bomen klimmen.

Jaguars

  • Het kleinste lid van de Panthera familie is de jaguar, met een gewicht van 100 tot £ 250.Zij zijn de enige lid van deze familie te vinden zijn inheems aan Amerika en op een gegeven moment waren wijd verspreid in zowel Noord-en Zuid-Amerika.Vandaag de jaguar is voornamelijk te vinden in afgelegen gebieden van Midden- en Zuid-Amerika, het leven van een eenzame levensstijl, net zoals luipaarden doen.Zoals luipaarden ze zijn bedreven klimmers en goede zwemmers, het vangen van schildpadden, kaaimannen en vis uit de rivieren.

    Jaguars zijn sterke zwemmers . Jaguars zijn sterke zwemmers.
146
0
5
Andere Exotische Huisdieren