Proces van het krijgen van een groene kaart door huwelijk

Petitie voor een visum

  • Als u van plan bent om een ​​persoon te trouwen uit het buitenland, moet een K1 visum verkregen worden voordat je verloofde de Verenigde Staten kunnen komen.De persoon die een Amerikaanse burger heeft van petitie voor het visum met de US Citizenship and Immigration Services (USCIS), namens het buitenland geboren verloofde door het verstrekken van een bewijs van Amerikaanse burgerschap en toestemming om te trouwen.Het kan zo lang als 6 maanden duren voor de petitie te worden goedgekeurd.Wanneer het, in het buitenland geboren verloofde moet vervolgens aan te vragen en het verkrijgen van de K1 visum uitgegeven door een Amerikaanse ambassade of consulaat in het buitenland.Aangezien in het buitenland geboren toekomstige echtgenoot woont in haar geboorteland, moet ze daar blijven tot een tijdelijke Resident visum wordt afgegeven.Wanneer trouwen met een persoon die al woont in de Verenigde Staten, is deze stap niet van toepassing.Het is aangeraden, maar dat de huidige visum een ​​g

    oede reputatie.

Visa Status

  • Bij het aanvragen van de K1 visum, moet de in het buitenland geboren verloofde een medisch onderzoek te ondergaan, dienen een kopie van zijn geboorteakte en het bewijs leveren van een geldige relatie met de beoogde echtgenoot om de USCIS.Afhankelijk van waar en wanneer de aanvraag wordt ingediend, kan het overal mee naartoe nemen tussen de 6 tot 9 maanden voor goedkeuring.Wanneer een huwelijk met een in het buitenland geboren persoon die al woonachtig zijn in de Verenigde Staten, kunt u een huwelijk licentie te verkrijgen terwijl het verstrekken van actuele informatie over visa en immigratie-status.

Visa Goedkeuring en Huwelijk

  • Zodra de K1 visum is goedgekeurd, in het buitenland geboren verloofde is de toegang tot de Verenigde Staten op een tijdelijke 90-dagen visum verleend, maar tot de komst van de verloofde van ongehuwd moet blijvende Verenigde Staten.De bruiloft heeft plaats te vinden binnen 90 dagen na aankomst van de verloofde.Zo niet, zal zij verplicht de Verenigde Staten verlaten.Eenmaal getrouwd met de K1 visum of een in het buitenland geboren persoon al die woonachtig zijn in de Verenigde Staten, kan het buitenland geboren partner onmiddellijk een aanvraag voor een groene kaart.De aanvraagprocedure kan 12 tot 18 maanden te keuren.Zodra de groene kaart is afgegeven, het is slechts twee jaar geldig.Een gesprek wordt dan gepland met een ambtenaar van de immigratiedienst om een ​​beoordeling van de oprechtheid van het huwelijk te maken.Zodra de tijdelijke groene kaart verloopt, kan een nieuwe worden aangevraagd en zal permanent blijven.

250
0
0
Huwelijk Andere