MitäLimited Profiili Facebookissa Mean ?

Facebook avulla voit liittää kenenkään kanssa haluat - mutta se tarjoaa myös vaihtoehtoja rajoittaa pääsyä henkilökohtaisia ​​tietoja niille et tiedä tai luottamusta.Nimittäin, Facebook tarjoaa sinulle mahdollisuuden näyttää rajoitettu profiilin tietyille käyttäjille.

Limited Profiili

  • Tyypillisesti Facebook profiili näyttää kuvia ja seinän virkaa, tietoja työhön ja koulutukseen, sekä luettelonteidän etuja, harrastukset ja toiminta.Kun määrität rajallinen profiilin, voit valita, mitkä näistä teet ja halua käyttäjien käyttäjä määrittää olevan "rajoitettu" nähdä.Esimerkiksi, saatat estää pääsyn yhteystietosi tai listaa työnantajien ja koulujen ihmisille, jotka eivät tunne sinua kovin hyvin.

Miten rajoittaa pääsyä

  • Facebook avulla voit rajoittaa pääsyä kun ystävystyä jonkun.Kun lisäät jonkun ystäväksi - tai, jos hän lisää sinut, kun olet hyväksynyt hänen pyynnöstään - klikkaa "Lisää" ja valitse "Limited Profile" rajoittaa häntä.Näin avulla ystäväsi käyttää vain rajoitetu

    n profiilin.Voit muuttaa tätä myöhemmin käyttäen "Tietosuoja" valikon alla "Tili" -valikosta yläreunassa oman Facebook-sivulla.

rajoitetuille käyttäjille

  • Facebookin käyttäjien voit nimetä rajoittuvan eivät saa ilmoitusta siitä, että he vain voi tarkastella rajoitettu profiili - ja he eivät voi löytää mitään viitteitä tämänselata Facebook-sivulla, joten sinun ei tarvitse huolehtia niistä on loukkaantunut.Ainoa tapa Facebook käyttäjä voi tietää hän katselee rajoitettu profiili on, jos hän näkee profiilisi kautta huomioon joku, joka ei ole rajoitettu tai, tietenkin, jos kerrot hänelle.

Chat

  • Facebook "Chat" ilmestyy alareunassa Facebook ikkunan ja voit keskustella muiden käyttäjien reaaliajassa.On myös mahdollista käyttää Rajoitetun profiilin täällä.Nimittäin, voit määrittää Facebookissa Chat siten, että käyttäjät, jotka näkevät vain rajallinen profiilin eivät näy luettelon online ystäviä - vaikka he verkossa - etkä näy omaansa.Klikkaa "Limited profiili" alla "Ystävä luettelot" välilehteä Chat-ruutuun ja valitse sitten vihreä ja valkoinen palkki vieressä "Limited Profile" ja "Offline" ystäville nimetty rajoitettu.

393
0
0
Facebook