Miten pitää ryhmän toiminta Yksityinen Facebookissa

Facebook on asetukset säilyttämään ryhmätoimintaan yksityinen . Justin Sullivan / Getty Images Uutiset / Getty Images

mainoslause kertoo kaiken: "Facebook auttaa sinua yhteyden ja jakaa ihmiset elämässäsi."Todellakin, Facebook on tuonut ihmiset yhteen toisin kuin kaikki muut saitin kautta henkilökohtainen jakaminen ja ryhmätoimintaan.Jolla on miljoonia käyttäjiä lähettämistä valokuvia, videoita, ja yksityisiä tietoja, yksityisyys on tärkeä huolenaihe.Jos kuulut Facebook-ryhmä ja haluat säilyttää viestejäsi luottamukselliset tai ryhmäsi toimintaa yksityinen, Facebook on asetuksia pitää toimintaa verkossa suljettu käyttäjille, joilla ei ole pääsyä ryhmäsi.

muuta nykyisiä Ryhmäasetukset

  1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa Facebook ylläpitäjä ryhmän.Vain pääkäyttäjä joka perusti ryhmä voi muuttaa tietosuoja-asetuksia.

  2. Mene ryhmän "Home" -sivulla.Napsauta "Muokkaa ryhmää" -painiketta oikealla puolella sivulla.

  3. Valitse ryhmän nimi alasvetovalikosta.Napsauta "Tietosuoja" pudotusvalikosta.Klikkaa "Suljettu" luoda ryhmän, jolle kuka tah

    ansa voi nähdä ryhmän jäsenet ja ryhmän nimi, mutta eivät pysty näkemään jäsenten virat.Klikkaa "Secret" estää ketään ryhmän ulkopuolelle näkemästä jäsenten tai ryhmän nimi.

  4. Tarkista ruutu "Jäsenyys hyväksyntä", jos haluat ryhmän ylläpitäjä hyväksyä pyyntöjä liittyä ryhmään.Tämä antaa lisää yksityisyyttä estämällä kutsumattomat ihmisiä liittymästä ryhmään.

  5. Tallenna muutokset.

yksityistää uusi ryhmä

  1. Kirjaudu Facebookiin kanssa säännöllisesti käyttäjän Facebook-tilin.Klikkaa "Koti" sivulla välilehti.

  2. Klikkaa "Luo ryhmä" vasemmalla sivun.Anna ryhmän nimi tekstikenttään.Lisää jäsenten nimet "jäsenten" laatikko.

  3. Napsauta "Tietosuoja" pudotusvalikosta.Klikkaa "Suljettu" luoda ryhmän, jolle kuka tahansa voi nähdä ryhmän jäsenet ja ryhmän nimi, mutta eivät ole jäsenet eivät voi nähdä jäsenten virat.Klikkaa "Secret" estää ketään ryhmän ulkopuolelle näkemästä jäsenten tai ryhmän nimi.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • ryhmän jäsenille lähetetään ilmoitus, kun ryhmän yksityisyysasetuksista muutetaan.
102
0
1
Facebook