HankkiminenMeksikon työviisumi

saaminen työviisumi töihin Meksikossa, kuin olen monet maat, voi olla pitkä ja vaivalloinen prosessi.Jos haluat tai tarvitset hakea Meksikon työviisumi, sinun tarvitsee vain seurata useita vaiheita, mutta sinun pitäisi myös muistaa, että kaikki eivät työskentelevä Meksiko tarvitsee työviisumi.Ne lähetetään maahan väliaikaisesti muutaman viikon tai kuukauden pitäisi pystyä tulla toimeen kävijää viisumi.Työ viisumit annetaan niille, jotka tarvitsevat työtä ja elää Meksikossa pitkäksi aikaa.

mitä tarvitset

  • Passport
  • Työnantajan tiedot ja asiakirjat mukaan lukien todisteet siitä, että ne on rekisteröityMeksikossa ja maksavat veroja
  • Todiste korkeakoulujen
  • Jatka
  • todistus työpaikasta
  • Syntymätodistus
  • vihkitodistus

Ohjeet

  1. pyyntö ja hakulomake FM-3 lupa, ei-Meksikon työllistyy Meksikon sijainti yrityksen, on toimitettava työnantajalle.Pyyntö on esitettävä kansalliselle Maahanmuutto Institute.Kaiken tarvittavan koskevat työnantajan on t

    oimitettava hakemuksen mukana.Näitä ovat todiste siitä, että yritys on rekisteröity Meksikossa ja että kaikki verot ovat nykyiset.Pääkonttori, onko Meksikossa tai ulkomailla, on lähetettävä kirje kirjoitettu Espanjan todetaan kanta täytetään, työnkuva ja työpaikkojen sijainti.Työntekijän on toimitettava todistus työpaikasta, tiliotteita osoittautumassa palkkalistoilla merkinnät, asiakirjat korkeakoulujen kuten selostukset, jatkaa, syntymätodistus ja vihkitodistus.

  2. jälkeen ensimmäisen hyväksynnän tulee National Immigration Institute, työntekijän on mentävä Meksikon konsulaattiin kaikkien muiden paperityöt kaikki perheen jäsenet, jotka tullaan asuvat kanssasi maassa.Työntekijän on tuoda konsulaattiin passit kaikille perheenjäsenille asuvat Meksikossa, passikuvia, kirjeellä, jossa todetaan, että työ viisumihakemuksen hyväksyttiin, hakemus maahantuloviisumia Meksikoon, jos ei jo saatu ja kaikki asianmukaiset maksut.

  3. Kun siirretty, ilmoittaa National Immigration instituutin että kaikki perheenjäsenet asuvat Meksikossa ja ne listata kaikille kansallisen rekisterin Ulkomaalaisten.Sinulla on 30 päivää siirtymisen jälkeen saada tämä tehtävä.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • alkuperäisen hakemuksen voi kestää jopa 90 päivää hyväksyttäväksi.Kun hyväksytty ja toimitettu konsulaattiin, luvan voi kestää jopa viikon voidaan käsitellä.FM-3 työluvat voidaan pidentää vuosittain enintään 5 vuotta.Jos haluat pysyä maassa kauemmin, sinun tulee hakea FM-2 työviisumi, joka on pysyvä.

Resurssit

  • työlupa Meksiko
  • Business Maahanmuutto Yhteenveto
879
0
0
Travel Paperwork