Miten prosessiAlankomaat Visa

Käy Alankomaiden Schengen-viisumin . photos.com

Schengenin myöntämä viisumi nimetty suurlähetystö tai konsulaatti antaa sinun liikkua vapaasti maiden Schengen-alueen, kuten Alankomaissa.Jossa Schengen-viisumi, saatat jäädä enintään 90 päivää missä tahansa niistä 27 Euroopan maissa 6 kuukauden ajanjaksoa, joka täytät kelpoisuusvaatimukset.Sopiva viisumi lomakohteeksi voidaan saada soveltamalla Alankomaiden suurlähetystö tai konsulaatti lainkäyttöalueella.

Ohjeet

  1. Etsi Alankomaiden suurlähetystö tai konsulaatti lähimmän määrittää toimipaikkaan, jossa sinun tulee käsitellä viisumihakemuksen (katso linkki Resources).Valmiin viisumihakemuksen ja matka-asiakirjat on toimitettava tässä henkilökohtaisesti.

  2. Täytä viisumin hakemuslomake.Se voidaan ladata ja tulostaa, vaan on allekirjoitettava edessä viisumin upseeri (katso linkki Resources).

  3. Anna seuraavat muotoja tunnistaminen: voimassa oleva passi, jossa tyhjän sivun Alankomaiden viisumin, ja yksi 2-by-2 tuuman passikuva enintään 3 kuukautta vanha.Se voi

    olla väriltään tai mustavalkoisena ja sen tulee olla edestä muotokuva kasvot ilman laseja tai päähineet, ottaa vaaleaa taustaa vasten.Sinun on myös ulkomaalaisten rekisteröintiä kortti ("vihreä kortti"), edistää ehdonalaiseen asiakirja tai voimassa I-94 lähtöä ennätys.Opiskelijan tulee toimittaa alkuperäinen validoitu I-20, DS-2019 tai IAP-66.

  4. Esitä vahvistettu matkareitti tai lentoyhtiön vieras hakemuksesi.Sinut myöhemmin vaatia osoittamaan lentolippu Kun viisumi on hyväksytty.

  5. osoittavat kiistattomasti varojen muodossa kolmen viime tiliotteita tai allekirjoitettu matkashekkejä.Voit myös pyydetään kolmen viime maksaa stubs tai alkuperäinen kirje työllisyyden.Veroilmoituksia ja toimiluvissa hyväksytään myös, jos olette itsenäinen ammatinharjoittaja.

  6. todistamaan perustamisesta matkasi tarkoitus.Ehdota hotellin varaus täydellinen vahvistusnumero jos tarkoituksena on matkailu.Kopion sukulaisten tai ystävien Dutch passi tai Hollannin oleskelukortti on tarpeen, jos olet oleskelevat ystävien ja perheen kanssa.Yrityksille, esittää kirje työnantajasi jossa kerrot asema yrityksessä ja tarkoitus teidän työmatkalla Alankomaat.

  7. Lähetä täydellisen viisumihakemuksen, vaaditut asiakirjat ja maksutavan paikalliseen Alankomaiden suurlähetystö tai konsulaatti.Visa maksut vaihtelevat riippuen, kesto sekä valuuttakurssien välillä Euro ja maan valuutan (katso linkki Resources).Maksut ei palauteta ja maksetaan käteisellä tai maksumääräyksiä vain.Noutaa hyväksytty viisumin 2 viikon kuluessa tai halutessaan vastaanottaa sitä postitse lisämaksua postikulut.

Resurssit

  • Hollannin suurlähetystöt ja konsulaatit ulkomailla
  • viisumihakemuslomake
  • Laske Alankomaat Visa Palkkiot
934
0
1
Turistiviisumia