Mitä Tutkintojen Do You Need forLaw tutkinto ?

saaminen oikeustieteellisen tutkinnon on houkuttelevampi uravalinta, koska se tarjoaa monipuolisuutta (laki ylioppilaita peltotyöt lain, hallinnon, politiikan ja koulutuksen sekä yrityssektorin) ja korkeamman palkan kuin valmistuneiden tutkijakoulun.Keskipalkka asianajaja on $ 105,000, kun taas joku, joka on suorittanut tutkijakoulu on noin $ 60,000.Tutkimus lain on haastavaa.Law School vaatii hyväksytysti suorittanut 80 luotto tuntia, jaoteltuina kursseja yli kolmen vuoden ajan, tai viisi vuotta osa-aikaisesti kaikille opiskelijoille.

kandidaatin tutkinto

  • Voimaantulo Law School edellyttää, että olet suorittanut neljän vuoden perustutkintoa astetta.Oletko saanut tutkinnon Englanti, filosofia, viestintä, historia, poliittisen tieteen tai liiketoiminnan, suuria olet valinnut pidetään valitsemallasi oikeustieteellisessä tiedekunnassa.American Bar Association ei täsmennä, mitä kandidaatin tutkinnon laki koulun hakijan pitäisi olla, eikä se aseta mitään rajoituksia siitä, mitä merkittäviä olet valin

    nut.

Law School Admissions Test

  • LAST (Law School Admissions Test) on ratkaiseva seikka päästä oikeustieteellisessä.Kuten SAT (Scholastic Assessment Test), LAST on standardoitu testi, joka tehdään, jotta voidaan määrittää, kuinka onnistunut ehdokasta tulee olemaan oikeustieteellisessä tiedekunnassa.Keskimääräinen LAST pisteet vaihtelee 120-180 pistettä, ja keskiarvo on 150. Kaikki akkreditoitu oikeuden koulut Yhdysvalloissa vaatia päätökseen LAST tarkastus ennen he pitävät sovellus.

Ensimmäinen vuosi Law School

  • ensimmäisen vuoden Law School on erittäin haastava.Ensimmäisen vuoden opetussuunnitelma koostuu 30 luotto tuntia (15 per lukukausi), ja sisältää tyypillisesti vaikea kursseja, kuten etiikka, siviiliprosessioikeuden, perustuslain mukaan sopimukset, oikeudelliset kirjallisesti ja tutkimus.Ensimmäisen vuoden Law School on myös haastavaa, koska käytöstä sokraattinen menetelmä ensimmäisen vuoden opiskelijat (yleisesti kutsutaan 1L n).Sokrateen menetelmä tapahtuu, kun oikeustieteen professori satunnaisesti kehottaa 1L ja kysyy vaikeita kysymyksiä, julkisesti noloa 1L joka on valmistautunut kysymykseen.

toisena Law School

  • toisena lain koulu on edelleen haastava, mutta vähemmän kuin ensimmäinen vuosi, koska oikeustieteen opiskelijoita on ollut aikaa sopeutua kiireinen aikataulu, ja Sokrateen menetelmä tulee vähemmän uhkaava.Toinen syy, miksi toinen vuosi näyttää helpompaa johtuu 2L on enemmän vapaa valittavia kursseja valita.Toisen vuoden kurssin kuorma on edelleen 30 luotto tuntia, mutta opiskelija on vapaus valita perheoikeuteen, verolainsäädäntöä, oikeuskäytäntöä, liikejuridiikan tai muita kursseja, jotka saattavat kiinnostaa häntä.Luultavasti kokous kanssa dekaanin ja neuvonantaja kunkin lukukauden varmistaa, että olet ilmoittautumalla oikeus kursseja laittaa sinut raiteilleen valmistumisen.

Kolmannen vuoden oikeustieteen Koulun

  • kolmas vuosi lain koulun koostuu tyypillisesti lopettamassa asetetut vaatimukset teidän erityisesti lain koulussa.Aiotteko asianajajana siinä valtiossa, jossa olet parhaillaan läsnä, monet koulut vaativat kurssi valtion lakia (koulut Washington, DC, älä).Toinen yleinen vaatimus 3L n on ylimääräinen kurssi etiikan sekä ylemmän tason kirjallinen vaatimus (esim, oikeudellinen kirjoittaminen).Pidä säännöllisesti yhteyttä Dean varmistaa, että olet täyttänyt kaikki luotto velvoitteita.

582
0
0
Laki Koulu