Mikä on Risiiniöljy hyvä?

Risiiniöljy on käytetty monilla eri tavoilla tuhansia vuosia.Risiiniöljy on periaatteessa tunnettu auttaa ihmisiä etsimään mukavuutta vähentää ummetusta.Mutta risiiniöljy on moniin muihin tarkoituksiin, kuten sisältävät myrkkyä jäämän jääneet tämän papu tuottava kasvi, jota voidaan käyttää voimakas kemiallinen ase.Risiiniöljy käytetään ihon voide, kuten hiusten hoitoaine, ja lääkinnällisiin tarkoituksiin, ja niin paljon enemmän.

Taustaa

  • Risiiniöljy tulee papu risiiniöljy kasvi, joka on kotoisin Afrikasta.Tänään kuitenkin, risiiniöljy kasvi on kasvanut kaikkialla maailmassa käyttää sen voiteluominaisuudet.Siemenet risiiniöljykasvissa myös tunnetaan Ricinus, ja siemenet ovat usein kutsutaan castor pavut.Öljy on erittäin monipuolinen ja sitä käytetään paitsi auttamista ihmisiä ummetus, mutta myös tuotannon muovit, saippuat, tekstiilit, painovärit, kosmetiikka, ja väriaineet.

Relief

  • Meidän isoäidit tiesi asia tai kaksi siitä, miten kohdella vaivoja.Monet isoäidit ja äidit takaisin vuonna 194

    0 ja 1950 pidettiin risiiniöljy lääkekaappi hoitoon satunnaista ummetus.Tiede varmuuskopioi älykkäät äitien ja isoäitien;mukaan Mayo Clinic Minnesota, risiiniöljyä ei toimi voiteluaineena laksatiivinen.Risiiniöljy, näyttää siltä, ​​kannustaa suoliston päällystämällä suoliston ja jakkara massa vedenpitävä kalvo.Tämä pitää kosteutta jakkara ja auttaa jakkara pysyä pehmeä, mikä helpottaa kulkea.

Muut Käyttää

  • mukaan lukijan Digest.com, risiiniöljy on monia muitakin käyttötarkoituksia lisäksi toimii kaksoispiste puhdistaa.
    Palat sanoo, että risiiniöljy voi pehmentää kynnet ja kynsinauhat, tai käyttää antaa rauhoittava hieronta.Risiiniöljy rauhoittaa meidän väsyneet silmät ja voitelee keittiö sakset.

Myyrät

  • mukaan Palat, risiiniöljyä pääsee eroon ne ärsyttävä myyrät, jotka kaivaa reikiä nurmikon ja kukkapenkkien.Risiiniöljy ei tapa myyrät, kuitenkin;se saa heidät siirtymään pois kaupungista ja asumaan muualle.Vain sekoitetaan puoli kupin risiiniöljyä kaksi litraa vettä.Kaada vesi alas mooli reiät kunnes ne likomärkä.

hoitoaine

  • johtuen risiiniöljyä n voiteluominaisuudet, se voi tasoittaa ja pehmentää ihoa.
    Se voi myös, mukaan Palat, kunto hiukset terveellinen, kauniin kiiltävät.Sekoittaa kaksi teelusikallista risiiniöljyä kanssa teelusikallinen glyseriiniä, ja sitten yksi muna valkoinen.Hiero ainekset hiukset.Odota useita minuutteja, huuhtele se pois.Hiukset on silkkisen pehmeä.

Poison

  • Risiiniöljy myös on käytetty myrkyllisiä agentti sodan aikoina.Ottaen huomioon, että tämä on sotilaallinen salaisuus, tiedämme vain, että 1940-luvulla, Yhdysvaltain armeija kokeili käyttäen risiini kuin sodankäynnin agentti.Centers for Disease Control and Prevention on tämä salamyhkäinen tiedot.Risiini, joka on myrkyllinen sivutuote pyörä pavut, löytyy luonnostaan ​​pyörä pavut.Risiini on valmistettu risiini ja löytyy vain pieniä määriä pavut.

Muut Käyttää

  • mukaan Gabriel Cousens, MD, risiiniöljy voi tehdä lähes kaiken, myös vahvistaa immuunijärjestelmää.Hän sanoo myös, että risiiniöljyä voidaan käyttää ihoa pehmittävä ja ihoa huuhteluainetta.Hän sanoo, että tämä öljy voi poistaa syyliä pois elin, auttaa naisia ​​kipua synnytyksen ja auttaa ihmisiä, joilla on ekseema ja psoriasis.Näitä tuloksia ei ole tieteellisesti todistettu.

111
0
0
Homeopatia