Miten punaketulle Kommunikoi ?

Miten punaketulle Kommunikoi ? Mark Edwards, Jr.

Tietoja Punakettu

  • Punakettu löytyvät Pohjois-Amerikassa, Keski-Aasiassa, Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Australiassa.Voit erottaa kettu, jonka punertava värillinen turkis sen takaisin, valkoinen sen kaula ja arka, musta ja jalat ja valkoinen kärjellä tuuhea punainen pyrstö.Kettu voi myös olla musta tai hopea väritys.Kettu löytyy erilaisia ​​luontotyyppejä, kuten metsät, preeriaa, aavikot, tundra ja metsätilat.Punaketulle ovat kaikkiruokaisia ​​ja syövät erilaisia ​​marjoja, hedelmiä ja kasvillisuus.He myös syövät pieniä nisäkkäitä ja lintuja.

Käyttäytyminen Punakettujen

  • Punakettu ovat kaikkein aktiivisimpia hämärässä ja yön aikana.He elävät enimmäkseen yksinäinen elämää - punaketulle matkustaa ja metsästää yksin.Kettu metsästää saaliinsa hiljaa vaanii pieneläinten, ja sitten pouncing se.Pienet eläimet eivät ole paljon mahdollisuuksia vastaan ​​kettu - ketun voi ajaa hyvin nopeasti.Jos se saaliit enemmän kuin se voi syödä, se haudata ruokaa myöhemmin.Kettu on myös

    erinomainen näkö, kuulo ja tuntoaisti, tukiin metsästää.Talvella, punaketulle tulee pareittain perämies.Parittelun jälkeen, naispuolinen tekee den valmistautua syntymän pennut.Keväällä, naaras synnyttää 1-10 pentua.Pennut pysyy den noin viisi viikkoa ovat täysin vierottamat loppukesästä.Uros ja naaras on yleensä pysyä yhdessä läpi kesän, kunnes niiden pennut ovat valmis venture pois omasta.

Miten punaketulle kommunikoida

  • Punakettu käyttää erilaisia ​​menetelmiä kommunikoida toistensa kanssa.Pariutumisaikana, naispuolinen tekee kuulua ääniä, ja urokset haukkuu vastineeksi.He käyttävät myös erilaisia ​​ääniä kommunikoida ympäri vuoden - itse asiassa yli 28 ääntelyä on erotettu.Ketut myös käyttää erilaisia ​​ilmeitä ja niiden tuuhea pyrstöt kommunikoida.Merkkailu käytetään perustaa alueelle ja merkitä alueita, jotka on etsinyt ruokaa.Ketut myös virtsa signaalin läsnäolostaan ​​muille kettuja.

904
0
1
Muut Cultures