Miten lasketaanlaskennallinen tulo ryhmän riskihenkivakuutus

Työnantajan tarjoamat ryhmä riskihenkivakuutus yli $ 50,000 on veronalaista . Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images

mukaan Internal Revenue Service § 79, jos työntekijä saa yli $ 50.000 ryhmän riskihenkivakuutus alla politiikan suorittaa työnantajansa, laskennalliset kustannuksetkattavuus yli $ 50,000 on veronalaista tuloa, ja edellyttää sosiaaliturvan ja Medicare veroja.Työntekijän laskennallinen tulo yhden kuukauden on tajunnut laskemalla ikänsä viimeisenä päivänä kalenterivuoden ja kertomalla kattavuus yli $ 50.000 kpl kustannusten julkaistu IRS palkkio taulukossa työntekijän ikäryhmässä.Vuotuinen laskennallinen tulo lasketaan kertomalla määrä koko kuukauden kattavuus kuukausittainen määrä ja lisäämällä jääneitä määrä osittaista kuukaudessa.

Ohjeet

  1. Selvitä työntekijän ikä viimeisenä päivänä kalenterivuoden.Esimerkiksi:

    Työntekijä Syntymäaika: 01 kesäkuu 1970
    Viimeinen kalenterivuoden: 31 joulukuu 2011
    Työntekijä ikä: 41

  2. Vähennä $ 50000 kokonaismäärä ryhmän riskihenkivakuutus jos työntekijän kauttapolitiikka kuljettaa työnantaja.Esimerkiksi:

    Yhteensä ryhmä riskihenkivakuutus edellyttäen: $ 100,000
    IRS sallittu syrjäytymisen: $ 50,000
    Ylimääräinen sovelletaan laskennallinen tulo = $ 100,000 - $ 50,000 = $ 50,000

  3. Selvitä työntekijän ikäryhmän IRS palkkio taulukossa.Esimerkiksi, ikä 45 on ikäryhmässä "45 kautta 49."

  4. Tunnista kuukausittaiset kustannukset työntekijän ikäryhmän IRS palkkio taulukossa.Tässä esimerkissä kuukausittaiset kustannukset vuodelle 2011 on $ 0,15 $ 1000 kattavuus.

  5. Laske kuukausittainen laskennallinen tulo jakamalla ylijäämän kattavuutta $ 1.000 kertomalla, että kustannukset IRS palkkio taulukossa.Esimerkiksi:

    $ 50,000 / $ 1000 = 50
    50 * $ 0,15 = $ 7,50 per kuukausi

  6. Laske koko laskennallinen tulot työntekijä kertomalla kuukausittaiset kustannukset useissa täyttä kuukautta kattavuus tarjotaan ja lisäämällä jääneitä arvokuukaudessa jossa vain osittainen kattaminen annettiin.Esimerkiksi:

    kattavuus: 16 syyskuu läpi 31 Joulukuu
    täyttä kuukautta: kolme
    syyskuu proration: 15 päivää kattavuus / 30 päivää yhteensä = 0,5
    Yhteensä laskennallinen tulo: 3 $ 7.50 + 0.5 $ 7.50 = $ 26.25

Resurssit

  • Cornell University Law School: Internal Revenue Code 79 §
962
0
1
Compensation & Benefits