Miten tullaLegal US Resident

Yhdysvallat on aina ollut Avointen ovien politiikan mikä sen lempinimi kuin "sulatusuuni."Tulossa oikeudellinen Yhdysvallat asukas on monimutkainen prosessi, joka voi kestää vuosia.Kuitenkin hyödyt harjoittaa tekee hyvin arvoinen uhrauksia vaatinut.Lue oppia, miten tulla oikeudellinen Yhdysvalloissa asuva.

Ohjeet

  1. Hae viisumia.Maahanmuuttaja viisumit annetaan tuleville Yhdysvaltoja työskentelemään tai joilla jo on sukulaisia, jotka ovat kansalaisia ​​tai laillisesti asuville.Useimmissa tapauksissa Visa sovellus on sponsoroida joku, joka jo asuu Yhdysvalloissa, kuten työnantaja tai perheenjäsen.

  2. Hanki Maahanmuutto Vetoomus hyväksytty ja odota halutaan hyväksyä Visa numero.Kun sponsorointi välittömästi suhteellinen Visa numero ei tarvita.

  3. Pyydä oikaisu pysyvää oleskelulupaa asuvien Yhdysvalloissa Henkilöille sijaitsee Yhdysvaltojen ulkopuolella prosessi voidaan suorittaa paikallisen Yhdysvaltain konsulaatista.

  4. työskennellä Yhdysvalloissa taas vakituisesti hakemus on vireillä hakea työlupa

    a.Yksilöt, jotka tulee laillisia Yhdysvaltain asukkaille voivat hakea kansalaisuutta.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • lisäksi työn ja perhe viisumit maahanmuuttaja viisumit annetaan monimuotoisuus arvontaan joka satunnaisesti yksilöitä maiden alhainen maahanmuuton Yhdysvaltain
  • Green Card näyttää olet pysyvä laillinen Yhdysvalloissa asuva jaon pidettävä oman henkilö aina.
  • Kiintiöt asettamat Immigration and Nationality Act määrää rajoitetaan viisumien numerot, jotka annetaan joka vuosi.Monissa tapauksissa prosessi saattaa kestää useita vuosia.
  • hakuprosessiin oikeudellinen residenssi on kallis ja monimutkainen.On olemassa monia muotoja täyttämään että voi olla vaikea keskimääräinen henkilö ymmärtää.Varmistaa et tee kalliita virheitä ota maahanmuuton asianajaja.
  • laillisille asukkaille Yhdysvaltain voidaan edelleen karkottaa rikoksista.

Resurssit

  • Yhdysvaltain kansalaisuus ja maahanmuuttoministeri Palvelut Verkkosivusto
893
0
0
Immigration Law