Miten muuttaa Kanadaan laillisesti

Jos sponsorisuhteessa tulla Kanadaan kuin vakituisesti , olet vastuussa tukemaan oman suhteellisen taloudellisesti , kun hän saapuu . Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images

Jos olet Kanadan kansalainen tai pysyvä asukas Kanadan, voit sponsoroida puolisosi, common law kumppani, aviollinen kumppani, huollettavana olevaa lasta (mukaan lukien ottolapsi) tai muita hyväksyttäviä suhteessa tulla pysyvä asukas.Pysyvästä oleskeluluvan myöntämistä liittovaltion Ammattimies luokka voidaan myös jättää ammattitaitoisia työntekijöitä ja ammattilaisia.Levitä kautta Citizenship and Immigration Kanada yhdistää perheen Kanadassa.

mitä tarvitset

  • Kuvia sinä ja tyttöystäväsi yhteen (jos olet tekemässä naimisissa reitti, ja on paljon niitä)
  • Passport
  • Syntymätodistus
  • Vihkitodistus (jos avioliitto reitti)
  • todisteita College tutkinto tai yliopisto (jos teet työlupa)
  • Rahaa lentolippu
  • rahaa säästössä purkamiseen Kanadassa ja perustamalla
  • Kaikki lomakkeet saatavilla CIC verkkosivuilla
  • aikaa toteuttaa kaikki

Ohjeet

  1. Kerää kaikki asiakirjat sovelletaan sponsori oman puolison tai kumppanin

    .Hakijan on annettava: passi, oleskelleiden asema Kanadassa, syntymätodistus, huoltajuus / hyväksyminen paperit ja todistus edical tutkimus.Toimeksiantajan on toimitettava: Kanadan kansalaisuus / asukas kortti, Kanadan syntymätodistus ja Kanadan passi.Molempien osapuolten on toimitettava: vihkitodistus, todiste päättymisestä kaikki aiemmat avioliitot (tarvittaessa), todiste common law suhde (yhteiset tiliotteet, yhdessä allekirjoitettu vuokrasopimus, jne), valokuvia vihkimistä.Jotkut valokuvia vaaditaan: kaksi valokuvaa hakijan ja huollettavanaan olevien lastensa Kanadassa.Sponsori on liitettävä todisteita tuloista.

  2. Kerää asiakirjat haettava kuin ammattimies, mukaan lukien työ historia vuodesta ikä 18, työttömyysjaksoja, opiskelu, lomat tai kun kotiäiti.Sinun täytyy myös lähettää matkustusasiakirjat ja todistus kielitaidosta.Työnantaja on toimitettava kirjeen, jossa että alatte vakituista työtä, kun olet myönnetään pysyvää oleskelulupaa.Kirjeessä on oltava virallinen yritys kirjelomake nimi ja osoite yrityksen - ja allekirjoittavat vastuuhenkilön / valvoja.Siinä on oltava aloituspäivää, vuosipalkka, tehtävänimike ja tuntimäärä odotetaan töihin joka viikko.Tarvitset työtodistukset kaikkien työnantajien on viimeisten 10 vuoden aikana.Myös teidän koulutus historia, todiste mistään suhde tila, identiteetti ja virkatodistusten, kuusi kuvia itsestäsi, poliisin tila,

  3. Klikkaa "Vahvista" -painiketta yläreunassa tai kaavakkeen alaosassa ennen tulostusta, jotta voiton vastannut kaikkiin kysymyksiin ja välttää käsittely viivästyy hakemuksesi.Viimeinen sivu viivakoodin ja allekirjoitus linja luodaan automaattisesti.Tulosta, allekirjoittaa ja päivää lomake.Tulosta se valkoinen, bond-laatu ja ei-kiiltävä paperi.Aseta viivakoodi sivun päällä kollit.

  4. maksamaan maksun, ja lähetä lomake käsittelyä.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Varmista, että sinulla kuvia sinun ja puolisosi ainakin 4-6 kuukautta aikajänteellä
  • Vuodesta 05 marraskuu 2011, ei uusien sovellusten sponsoroimaan vanhempiensa taiisovanhemmat hyväksytään jalostettavaksi enintään 24 kuukautta.

Resurssit

  • Hakemus pysyvään oleskeluun Kanadassa - puoliso tai common law Partner
107
0
1
Immigration Law