Miten LaajennetaanH2B Visa

H2B viisumi sallii ulkomaalaisten työskennellä tilapäisen, ei-maatila kannat Yhdysvaltain työnantajille.Useimmat H2B viisumin haltijoiden toimivat rakennus- tai ravintola-alan yritykset.Vaikka prosessi ulottuu H2B viisumi on samanlainen prosessi saamiseksi alkuperäisestä viisumista, H2B viisumin haltijan hakevat laajentaminen ei ole edellyttää vuosittaista korkki 66000 työntekijää.Koska työnantajien on haettava H2B viisumia laajennuksia puolesta niiden työntekijöiden, tämä artikkeli on kirjoitettu näkökulmasta työnantajan H2B viisumin haltijan.

Ohjeet

  1. Tarkista, onko työntekijä on oikeutettu laajentaa hänen H2B viisumin.Enintään keskeytymättömän oleskelun Yhdysvalloissa alle H2B tila on kolme vuotta.Laajennukset ovat yleensä myönnetään enintään yhden vuoden kerrallaan.Jos laajennus johtaisi työntekijän oleskelun Yhdysvalloissa korkeintaan kolme vuotta, H2B laajennus hakemus evätään.Kuitenkin työntekijä saa työtä Yhdysvaltain työnantajan aikana alkuperäisen H2B ajan ja sitten vaihtaa työnantajaa

    ja tiedostojen jatkamista.

  2. Täytä lomake ETA 750A ja lähettää sen valtion Työvoima virasto (SWA), joka toimii alueella, jossa työntekijä toimii.Tee tämä aikaisintaan 120 päivää ja viimeistään 45 päivää ennen kulumassa oman työntekijän nykyinen H2B viisumi.Sinun täytyy esittää tiettyjä palkka- ja vero asiakirjat tarkennettava lomakkeessa.

  3. Yritä rekrytoida Yhdysvaltain työntekijöitä oman työntekijän asemaa ohjaama SWA, ja ilmoitettava tuloksista SWA.Jos löydät pätevä Yhdysvaltain työntekijä, sinun odotetaan luopua H2B viisumia laajennus prosessi.Jos hakemus on kunnossa, SWA toimittaa sen Yhdysvaltain työministeriö tarkistettavaksi.

  4. Odota useita viikkoja Yhdysvaltain työministeriö työvoiman antaa sinulle ulkomaisen työvoiman sertifiointi puolesta työntekijä.

  5. Lataa Form I-129 verkkosivuilta Yhdysvaltain kansalaisuus ja Maahanmuuttoviraston (USCIS).Täytä tämä lomake ja toimittaa sen USCIS yhdessä hakemusmaksu.

  6. Odota USCIS lähettää sinulle Form I-797 hyväksyntä tiedonannon.Jos työntekijä työskentelee toisen työnantajan hänen alkuperäinen H2B viisumi, sinun täytyy odottaa kunnes saat I-797 teidän työntekijä aloittaa kunnossa.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Jos työntekijän H2B laajennus hakemuksesi hylätään, hän voi jättää Yhdysvalloissa, odota kolme kuukautta ja hakea uutta H2B viisumia "palaamassa ulkomainen työntekijä."Palaavat ulkomaalaiset työntekijät eivät kuulu vuotuisen korkki 66000.
  • Viisumi- muuttuvat usein, ja kirjoittamattomat hyväksymiskäytännöstä vaihtaa jopa nopeammin kuin kirjallista määräyksiä.Työllisyys viisumi voi olla erityisen vaikea saada aikoina korkean työttömyyden, koska on entistä vaikeampaa todistaa, että et löydä päteviä Yhdysvaltojen työntekijöitä.

Resurssit

  • muoto ETA-750A
  • Luettelo valtion henkilökunta toimistojen
  • uscis muoto I-129
940
0
0
Immigration Law