Hankkiminen Landed maahanmuuttajataustan

pysyvä asuinpaikka Kanadassa, kun tunnetaan "laskeutui maahanmuuttajataustan," voi olla monimutkainen ja vaikea prosessi riippuen sillä perusteella, että käytetään maahanmuuttoon.Kuitenkin saada pysyvä oleskeluoikeus Kanadassa uskotaan olevan huomattavasti helpompaa kuin saada vihreän kortin Yhdysvalloissa.Yksi lupaavimmista tavoista muuttaa Kanadaan kautta ammattitaitoisia työntekijöitä ja Professionals -ohjelmassa.

mitä tarvitset

  • Tietokone
  • Tulostimen
  • Henkilökohtaiset ennätykset

Steps

  1. Selvitä, mikä ammattitaitoisiatyöntekijä maahanmuutto luokka kuulut.Luokka 1 sisältää ne, joilla on vähintään yhden vuoden kokopäiväinen kokemus yhdessä luettelon edullisten ammateissa koonnut Kanadan hallitus.Luokka 2 koostuu ihmisistä, joilla on jo työtarjouksen kanadalaisen työnantajan, ja luokkaan 3 on työntekijöille ja opiskelijoille, jotka ovat laillisesti asuneet Kanadassa vähintään viimeisten 12 kuukauden aikana.

  2. Lataa hakemusasiakirjat, lue yleiset ohjeet, ja täytä hakulomakk

    eet.Sinun on toimitettava asiakirjat, jotka osoittavat, että et kuulu sopiva luokka (kuten allekirjoitettu kopio työtarjouksen, esimerkiksi), ja että sinulla on tarpeeksi rahaa elättämään itsensä ja heidän mukanaan tulevilla perheenjäsenillä saapuessaan Kanadaan.Voit tarvitaan myös tehdä tiettyjä ilmoituksia että altistaa sinut rikosoikeudelliseen vastuuseen, jos todettu tarkoituksellisesti väärennetty.

  3. Valmistetaan sopiva käsittelymaksu esitetyt yleiset ohjeet.Se palautetaan sinulle, jos hakemuksesi hylätään.

  4. Mail hakemusasiakirjat, vaadittavat asiakirjat ja hakemus maksu Keskitetty saanti toimisto liittovaltion Ammattimies Sovellukset Sydney, Nova Scotia, Kanada.

  5. Odota vastausta Kanadan Visa Office.Hakemuksesi tutkii Keskitetty saanti toimisto yleiset kelpoisuusehdot ja täydellisyyden, ja sitten toimitetaan Kanadan Visa Toimisto lähempää tarkastelua ja alustava hyväksyntä.

  6. Noudata lisävaatimuksia, jotka tehdään Visa Office.Sinua pyydetään suorittamaan lääkärintarkastukseen, jossa valtuutetun klinikan kotimaassa.Sinua pyydetään myös esittämään poliisin antama paikoista olet aiemmin asunut, luoda oman puute rikosrekisteriä.Riippuen ammatti, saatat olla pyytää jos dokumentoi Englanti Englanninkielen taito.

  7. Odota Visa Office vahvistaa, että sovellus on onnistunut (käsittelyajat vaihtelevat).Jos olet onnistunut, sinun täytyy mennä suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassasi vastaanottaa vahvistaminen pysyvä oleskelulupa ja pyydä maahanmuutto- viisumi leimataan passista.Jos jo asuu Kanadassa, saat vahvistusta pysyvään oleskeluun postissa ja ei tarvitse olla passi leimataan.

  8. Anna Kanada teidän vahvistaminen pysyvä oleskelulupa ja viisumi.

Resurssit

  • Kanadan viisumipalvelu
  • Quebec ammattimies maahanmuuton ohjelman
163
0
0
Immigration Law