Ecuador Maahanmuutto Vaatimukset

Ecuador tarjoaa useita eri residenssi viisumin ihmisille, jotka haluavat muuttaa maahan.Jokainen maahanmuutto / asukas viisumi on erilaiset vaatimukset, että ihmiset on täytettävä ennen kuin ne päästetään maahan.On olemassa muutamia dokumentointivaatimukset että pysyvät samoina, mutta jokainen viisumi on omat vaatimuksensa.

vaadittavat asiakirjat

  • Kaikki viisumien edellyttää, että sinulla on joitakin asiakirjoja, joka on samanlainen.Sinun on oltava voimassa oleva kansallinen passi, joka on voimassa vähintään seuraavat kuusi kuukautta, valmistunut viisumin hakemuslomake, oikeaksi todistettu kopio poliisin tallennettu asuinmaan, lääkärintarkastus arkin jossa todetaan, että et oleharjoittaja tahansa tarttuvia tauteja, ja kaksi passikuvaa.Nämä asiakirjat on toimitettava sekä muita asiakirjoja, joita tarvitset riippuen siitä, mitä maahanmuuttaja viisumi haet.Kaikki viisumit sovelletaan $ 200 maksu.

Eläkeläinen

  • Visa 10-I on saatavilla niille, jotka saavat eläkettä eläkejärjestelmään kotimaassaa

    n.Ne on annettava todisteet Ecuadorin hallituksen että he saavat tätä rahaa ja he voivat elättää itsensä Ecuadorissa.Viisumia Hakijan on osoitettava, että he tulevat saamaan vähintään $ 800 kuukaudessa.Lisää rahaa tarvitaan, jos ne ovat maahanmuutto, joilla on huollettavia.

Kiinteistöt ja Investment

  • Visa 10-II on saatavilla kiinteistösijoittajien Ecuadorissa.Henkilöt, jotka haluavat muuttaa näillä perusteilla must jos nykyinen paperityötä, jonka mukaan kiinteistö kuuluu heille ja ettei pantit asetetaan kiinteistöjä.Niiden on myös pystyttävä osoittamaan kopio kauppakirjan talon.

    Visa 10-III on saatavilla ihmisille, jotka pitävät sijoituksia Ecuadorissa muilla aloilla kuin kiinteistöjä.On olemassa useita eri tapoja täyttää saadakseen viisumin, mutta pohjimmiltaan sinun tulee toimittaa asiakirjat, joka todistaa, että et pidä investointeja maahan Ecuador.Vähimmäissijoitus saadakseen viisumin on $ 30.000.

Työntekijät

  • Tietyt työntekijät ovat oikeutettuja siirtolaisiksi Ecuador.Nämä työntekijät voivat pudota 10-IV tai 10-V luokka työnantajille.Molemmat kategorioiden hankittava asiakirjat työnantajaltaan jossa niiden tarve työn että he tekevät.Täydentävät asiakirjat on toimitettava suoraan työnantajan Ecuadorin maahanmuuttoviranomaisten.

Perhe

  • Jos olet riippuvainen perheenjäsen Ecuadorissa, voit olla oikeutettu maahanmuutto- viisumi 10-VI.Sinun täytyy olla riippuvainen veren liittyviä perheenjäsen, ja suhteellinen on pystyttävä osoittamaan, että hän voi tukea loman Ecuadorissa.Sinun on luotava todistavat rahoitusvakautta perheenjäsenen ja todistaa veren suhteessa perheenjäsen.

241
0
0
Immigration Law