SyitäFiance Visa estetty

Maahanmuuttajat , jotka aikovat naimisiinYhdysvaltain kansalainen on toimitettavaK - 1 viisumi . Yhdysvallat kuvan Vladislav Gajic päässä Fotolia.com

Rakkaus voi valloittaa kaikki mutta sulhanen viisumi voidaan edelleen kieltää Yhdysvaltain suurlähetystön useista syistä.Kaikki maahanmuuttajat, jotka aikovat naimisiin Yhdysvaltain kansalainen on jätettävä hakemus ja olla hyväksyttyjä K-1 viisumi ennen Yhdysvalloissa.Vaikka prosessi voi olla hidas, useimmat K-1: n saada hyväksytty.Kuitenkin olla tietoisia mahdollisista syistä sulhanen viisumia kieltäminen.Varoittanut varmistaa tulviin.

puute vaadittavien asiakirjojen

  • ei toimita vaadittuja asiakirjoja on yksi yleisimmistä syistä epäämisen.Tarvittavat asiakirjat ovat nykyinen passi, syntymätodistus, poliisi kirjaa kantajan asuinmaassa, kaksi 2x2 valokuvia, ja lääkärintarkastus todistus lääkäri.Jos et anna kaikki kohteet määritelty sovelluksen avulla estetään.Jos et voi toimittaa tuote, koska se on kadonnut tai ei ole käytettävissä, ota suurlähetystössä oikea toimintatapa ennen hakemuksen jättämistä.Voit myös palkata maahanmuutto asianaj

    aja, joka voi auttaa opastaa byrokratiaa.

riittävästi todisteita Asiakirjojen

  • Monet maahanmuuttajat ovat yrittäneet turvata vihreän kortin kautta huijausta avioliiton.Tästä syystä suurlähetystö tekee haastattelee hakijaa ennen pääsyä Yhdysvaltoihin vahvistaa todellinen suhde olemassa kanssa Yhdysvaltain kansalainen sponsori.Todisteet kuten valokuvat, yhteinen pankkitili tiliotteita, ja henkilökohtaisen kirjeenvaihdon olisi annettava haastattelun aikana todistaa suhde on voimassa.Valaehtoinen tukea sponsori joka lupaa taloudellista tukea kantajan niin, että hän ei tule osastolla valtio myös auttaa.Kelpoisuuden K-1 edellyttää hakijan tulee olla ollut fyysistä kosketusta sponsori viimeisten 24 kuukauden aikana.Vaikka voidaan poiketa tästä säännöstä, kuten pakolaisille asuvien sota-alueella, ota suurlähetystön ja asianajaja paras tapa toimia ennen hakemuksen K-1.

Muut Ineligibilities

  • Jos hakija on tullut Yhdysvalloissa laittomasti, ylittänyt edellisen viisumin, tai antanut vääriä asiakirjoja viisumihakemuksen, K-1 evätään automaattisesti.Muut ehdot vaalikelpoisuuden sisältyy tuomittu huumekauppaan hakijan lähtömaassa, tartuntatauti, joka aiheuttaa huomattavaa vaaraa yleisölle, tai edellinen karkotus USA selvää, terrorismista epäiltyjä tai joka on uhka kansalliselle turvallisuudelle myöseivät ole tukikelpoisia.Joissakin tapauksissa hakija voi jättää hakemuksen luopua vaalikelpoisuuden.Consult suurlähetystön konsulivirkailija siihen, onko poikkeuslupa tukikelvoton sekä yksityiskohtia luopumista prosessin.

Resurssit

  • Yhdysvaltain suurlähetystö - Filippiinit: Viisumit
470
0
1
Immigration Law