Green Card Sponsori Vaatimukset

Maahanmuuttajat tarvitsevatsponsori asua ja työskennellä Yhdysvalloissa . toimistotyöntekijöitä kuvan Tracy Martinez Fotolia.com

Yhdysvaltain kansalaisia ​​tai pysyviä asukkaita, jotka haluavat tuoda maahanmuuttajia Yhdysvaltoihin asua tai työskennellä täytyy täyttää useita lomakkeita, jotta maahanmuuttaja voi saada hänenGreen Card.Pääasiallinen, I-864, kertoo sponsorin valmis tukemaan maahanmuuttaja, koska hän ei voi käyttää julkisia varoja toimeentuloon.Useimmat maahanmuuttajat, jotka tulevat Yhdysvaltoihin ovat sponsoroituja perheenjäsenten jo täällä tai mahdollisia työnantajia.

sponsorointi perheenjäsenten

  • perheenjäsenet ovat useaan eri luokituksia, riippuen niiden suhdetta sponsori.Mutta kumpi ryhmä maahanmuuttaja putoaa, sponsori on vielä toimittamaan Form I-130 Yhdysvaltojen Citizenship and Immigration Services.Muoto, joka on saatavilla verkossa, kysyy henkilökohtaisia ​​tietoja sponsori ja edunsaaja.

    sponsori tulee suorittaa muodossa jokaisesta suhteelline

    n hän yrittää päästä Yhdysvaltoihin.Hän on myös maksettava erillinen maksu jokaisesta suhteellinen.Lisäksi hän on täytettävä lomake I-864, joka on valaehtoinen tukea maahanmuuttajien (t).

    sponsori on oltava vähintään 18-vuotias ja asuu Yhdysvalloissa tai sen omaisuutta.

sponsorointi Työntekijät

  • Työnantajat, jotka haluavat tuoda maahanmuuttajia Yhdysvaltoja työskentelemään niiden työntekijöiden on myös täyttää lomakkeita I-130 ja I-864.Lisäksi työnantajan on saada lupa Yhdysvaltain työministeriö tuoda maahanmuuttajien työskennellä Yhdysvalloissa.Tämän jälkeen lupa on saatu, työnantajan on tiedosto Form I-140, joka pyytää tietoa työnantajan ja maahanmuuttajan sekä maahanmuuttajan puoliso ja lapset.Lomake pyytää myös tietoja työstä maahanmuuttaja tulee suorittaa.

Form I-864

  • Sekä sponsoroivan perheenjäsenten ja työnantajien on täyttää Form I-864, joka pyytää yksityiskohtaista tietoa sponsorin taloudellisen tilanteen todisteena sponsori on rahoitustuen maahanmuuttaja.

    muodossa saatavilla verkossa, on 19 sivua ohjeita yhdessä hakulomakkeen.Lisäksi hakemuslomake, sponsorit on todistettava työllisyyden ja itsenäisen ammatinharjoittamisen ja kopio heidän uusimman liittovaltion veroilmoituksen.

    Kaikki sponsoreita on todistettava heillä resursseja tukea maahanmuuttaja.Jos hakemus on perheenjäsenen, sponsori on osoitettava hän voi tukea maahanmuuttaja, sekä hänen oma perhe, vähintään 125 prosenttia liittovaltion köyhyysrajan.Jos aktiivinen velvollisuus sotilaallinen henkilö haluaa tuoda ulkomaalainen puoliso, hän tarvitsee vain osoittaa tukea 100 prosenttia liittovaltion köyhyysrajan.

    Perheenjäsenet asuvat samassa osoitteessa voivat yhdistää resursseja, jos tulorajaa on ongelma.Kaikki sponsorit, jopa työnantajien, tulee täyttää lomake I-864 jokaiselle henkilölle ne tuovat Yhdysvaltoihin.

pituus Sponsorointi

  • sponsorointi maahanmuuttaja päättyy, kun maahanmuuttaja tulee Yhdysvaltain kansalainen, sponsori tai maahanmuuttaja kuolee, maahanmuuttaja toimii täällä 10 vuotta, tai maahanmuuttaja siirtyy pois Yhdysvalloissa.Avioero ei vapauta rahoittava puolisoa nämä tehtävät.

Resurssit

  • Yhdysvaltojen sisäisen turvallisuuden ministeriölle
485
0
1
Immigration Law