Helppo tapa saadaamerikkalainen Visa

Yhdysvaltain viisumia ei ole helppo saada ja vaatiihaastattelussa . Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Jos olet ulkomaalainen, joka haluaa päästä Yhdysvaltoihin pitkään aikaan, sinun on haettava kävijä viisumia.Viisumi voi saada työn, matkailun tai lääketieteellisistä syistä.Jos matkustat työtä, hakea B-1 business-kävijä viisumi.Jos matkustat huvi- tai lääketieteellisistä syistä, hakea B-2 vierailija viisumi.Kiristymisen vuoksi turvallisuutta ja valvoa kuka on siirtymässä Yhdysvalloista, ei ole helppo tapa saada Yhdysvaltain viisumia paitsi seurata standardin määrittelemien menettelyjen Yhdysvaltain ulkoministeriö.

mitä tarvitset

  • passi
  • malli DS-160
  • 2-by-2 valokuvaa hakijan
  • Hakemusmaksu
  • Vastavuoroisuus maksu (vaihtelee maittain)
  • Tositteet

Ohjeet

  1. Soita Yhdysvaltain suurlähetystö tai konsulaatti, joka on toimivalta paikka koti pysyvään oleskeluuntehdä nimittämistä haastatteluun.Jokainen iät 14-79 on haastateltu osana viisumin-hakuprosessin.Ota yhteyttä paikalliseen Yhdysvaltain suurlähetystö lomakkeisiin ja

    erityisiä menettelyjä aikataulutus haastattelussa.

  2. Kerää paperit ja tarvittavat asiakirjat haastattelusta.Täytä lomake DS-160 ja tuoda passi, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta sen jälkeen vierailun.Sinulla on myös toimitettava 2-by-2 valokuva (katso resurssit lisää valokuvan vaatimukset).Haastattelussa digitaalinen skannauksen sormenjälki otetaan.

  3. Maksa käsittelymaksu viisumihakemuksen.At haastattelu sinun on osoitettava kuitti todistaa olet maksanut maksun.

  4. Pay viisumin myöntäminen maksu, jota kutsutaan myös vastavuoroisuutta maksu.Maksun suuruus vaihtelee maittain (ks resurssit erityistä maksua määrät).

  5. valtion teidän syy matkan ja pidennetyn viisumin, kuten työmatkalla, matkailu tai lääketieteellisistä syistä.Osoittamaan, että voit tukea taloudellisesti loman joko oman keinoin, kuten pankkitili, tai sponsori, joka taloudellisesti tukevat sinua.Jos matkustat lääketieteellisistä syistä, esittää kirje lääkäriltä selittää ehdon ja miksi hoito Yhdysvalloissa on tarpeen.Myös saada kirjeen Yhdysvaltain lääkäri, joka on luvannut kohdella sinua;tämä kirje olisi ilmoitettava odotettavissa oleskelun kesto ja kustannukset hoidon.

  6. Osallistu kuulemistilaisuuden viisumihakemuksenne.Selitä tuomari miksi pyydät viisumia.Todista, että olet vain vierailulla Yhdysvalloissa ja eivät aio muuttaa.Yhdysvaltain ulkoministeriö suosittelee esittämällä paluulippu kotimaahan osana tätä näyttöä.

Resurssit

  • Yhdysvaltojen ulkoministeriön: Valokuva Vaatimukset
  • Yhdysvaltojen ulkoministeriön: Visa Vastavuoroisuus Taulukot
943
0
1
Immigration Law