Maahanmuutto Tulot Vaatimukset

sponsoroida perhe-pohjainen maahanmuuttajien sovellus asuinpaikkaa, yksi vaatimus sisältää osoittaa, että tulot täyttää vähimmäistason.Yhdysvaltain kansalaisuus ja maahanmuuttoministeri Palvelut (USCIS) mukaan edelleen varmistaa, että maahanmuuttajat eivät ole julkisia maksuja ja pyytää apua Yhdysvaltain liittovaltion.Jos olet vetoomuksen eivätkä täytä vähimmäisvaatimuksia, sinun on etsittävä yhdessä muiden.

perusteet

  • uscis julkaisee muoto I-864, joka tunnetaan valaehtoinen on tuki.Yhdessä I-864, vetoomuksen on lähetettävä todistus oikeudellinen asema, kuten kopio Yhdysvaltain passi, pitkän muodossa syntymätodistus (sijasta lyhytmuotoisen syntymätodistus, mikä sulkee pois sairaalan nimi tai lääkärin nimi).Myös USCIS vaatii todisteen nykyinen työsuhde, kuten palkka tynkä ja täydellisen kopion viimeisimpien liittovaltion veroilmoituksen.

Tulot Vaatimukset

  • Vetoomuksen on ansaittava vähintään 125 prosenttia viimeisimmän liittovaltion köyhyyden suuntaviivat.Sinun täytyy harkita oman kotitalou

    den koon.Esimerkiksi kaksi yksilöiden, vetoomuksen täytyy ansaita yli $ 18,213.Sinun on edunsaajan kotitalouden koon.Esimerkiksi aviomies että vetoomukset hänen vaimonsa luo koko kaksi, tarjota aviomies ei ole lapsia, ei ole huollettavia ja ole sponsoroinut kukaan muu.

tukijoita

  • Jos mies, joka on vetoomuksen hänen vaimonsa ansaitsee $ 12.000 hänen on löytää korvike tai yhdessä muiden kanssa ja auttaa vetoomus hänen vaimonsa.Yhdessä muiden täytyy ansaita vähintään 125 prosenttia liittovaltion köyhyyden suuntaviivat.Lisäksi yhdessä muiden on ymmärrettävä, että sopimalla auttaa sponsoroida hänen ystävänsä vaimo, hän on tekemällä oikeudellisesti sitovan sopimuksen.

Poikkeukset

  • vapautukset olemassa ohittaa tuloja vaatimukset.Esimerkiksi, jos olet ansainnut 40/4 kautta sosiaaliturvalaitoksen, niin voit tehdä Form I-864W.Neljäkymmentä neljäsosaa tarkoittaa työskennellyt vähintään 10 vuotta (on 4/4 1 vuosi) ja ylitti sosiaaliturva vähimmäisvarantojärjestelmään ansaita tasolla, joka vaihtelee vuosittain.Alle konsuliasioiden käsittely, jotkut Yhdysvaltain konsulaatti tai suurlähetystöt ei hyväksy I-864W.

Vinkkejä

  • Jos et löydä kopion viimeisimmästä liittovaltion veroilmoituksen, ota yhteyttä IRS transkriptio.Useimmat vetoomuksen tarvitsee vain lähettää uusin versio.Viimeistele I-864, mutta joudut tietoja liittovaltion veroilmoitukset viime 3 vuotta.

446
0
0
Immigration Law