Yhdysvallat Green Card Vaatimukset

Vain ne, jotka muuttavat maahan kautta perhe , pysyvä työ , avioliitto , pakolaisena tailottovoittaja ovat päteviä vihreä kortti . Vapaudenpatsas kuvan Pix by Marti päässä Fotolia.com

vihreä kortti, virallisesti kutsutaan pysyvä Resident Card, nimeää ulkomaalaisen oikeudellinen asema vakituisesti Yhdysvalloissa.Erittäin valitse vaatimukset olemassa saamisen vihreä kortti;ei vain mitään viisumia Yhdysvaltoihin voi johtaa vihreä kortti.Kun joku saa vihreän kortin, ylläpitoon liittyviä vaatimuksia korttia ovat lähes yhtä mojova kuin sen saamiseksi.

saaminen Green Card

  • Saadakseen vihreän kortin, sinun on ensin saatava viisumia.Vaikka on olemassa kymmeniä variantin viisumin tyyppejä, joiden avulla haltijan päästä Yhdysvaltoihin, hyvin harvat voi johtaa pysyvä asuinpaikka, joka vihreä kortti merkitsee.Vain sen tyyppisiä viisumeja, jotka voivat "muuttua" vihreä kortti ovat pysyviä työluvan, avioliiton tai sulhasensa (e) viisumit, perhe viisumit (perheenjäsen Yhdysvaltain kansalainen), pakolainen tai asylee viisumeja tai maahanmuuttoa voittaa monimuotoisuutta lotossa.Ei-kansalaisten on hakea ja saada näitä viisumeja vaikka

    ulkopuolella Yhdysvalloissa.Hakuprosessi Näiden viisumien on laajempi kuin vierailija (turisti) viisumi ja vaatii tehostetun tutkimuksen Yhdysvaltojen Citizenship and Immigration Services (USCIS).Kun hakija saa viisumin, hän on jätettävä lomake I-485 "rekisteröimiseksi pysyvä oleskelulupa" kanssa USCIS saada green card.

ylläpitäminen Green Card

  • Kun ei Yhdysvaltain kansalainen saa vihreän kortin, hänen täytyy noudattaa monia sääntöjä ja säännöksiä, jotta pysyä tilan.Nämä määräykset koskevat erityisesti kohteena residenssi;vihreä kortti haltijat asu vakituisesti Yhdysvalloissa ja siksi on pidettävä pysyvän oleskeluluvan ja oleskella Yhdysvalloissa suurimman osan ajastaan.Vihreän kortin haltija, joka on poissa Yhdysvaltojen yhden vuoden tai enemmän aikaa katsotaan luopuneet asuinpaikka ja on riisuttu niiden vihreä kortti.Jos pitkät poissaolot ovat tarpeen, sitten vihreän kortin haltija on saatava paluu lupa (Form I-131 "Hakemus matkustusasiakirja") alkaen USCIS ennen lähtöä maasta.Paluu luvat sallivat vihreän kortin haltijoita olla poissa maasta yhdestä kahteen vuotta ilman menettämättä asemaa.Monet maahanmuutto asianajajat ehdottavat saada paluu lupia ulkomaanmatkailu, joka kestää vähintään kuusi kuukautta välttää epäilyksen USCIS.

    Yhdessä ylläpitää oleskelulupa, vihreä kortin haltijoita on elettävä noudattavat täysin kaikki valtion ja liittovaltion lakeja tai riskien tutkimus ja karkotus.Sitoutuminen mihinkään rikokseen, vaikka rikkomus rikos, voi johtaa maahanmuuton tuomioistuimessa haaste ja mahdollinen karkotus.Asetus ei tarjoa vihreän kortin haltijoita toista mahdollisuutta.

    Huolto vaatimukset kaikille vihreän kortin haltijoita sisältää Kortin uusiminen 10 vuoden välein hakemalla Form I-90 "Hakemus Korvaa pysyvää oleskelukorttia" kanssa USCIS ja tiedottamalla USCIS joka kerta kun muutat pysyvä osoite (siirrä) hakemalla FormAR-11 "muutokset."

Ehtojen poistaminen

  • Yhdessä ylläpitää vihreän kortin kautta käyttäytyminen, on menettelyyn huoltotarve että kaikki vihreän kortin haltijoita on noudatettava.Ehdollinen vihreä kortti myönnetään vain niille, jotka ansainnut residenssi kautta naimisiin Yhdysvaltain kansalainen, on oltava edellytykset poistaa ennen kahden vuoden päättymistä tapahtuu.Poistaminen olosuhteet vaatii yhteisiä (aviomies ja vaimo) toimittamisen Form I-751 "sovellus Poista oleskelun edellytykset" kanssa USCIS.

Resurssit

  • uscis: lomakkeet
774
0
1
Immigration Law