Miten tullakansalainenYhdysvallat

Becoming Yhdysvaltain kansalainen on elämä unelma monille ihmisille.Jos et ole syntynyt Yhdysvalloissa ja haluavat tulla Yhdysvaltojen kansalainen, sinun on tiedosto paperityötä Yhdysvaltain kansalaisuus ja Maahanmuuttoviraston.Tämä artikkeli selittää vaatimuksia ja prosessi.

mitä tarvitset

  • Kopio oman permanent resident card ("vihreä kortti")
  • 2 passikuvaa itsestäsi
  • tarkistaaasianmukaiset IVY hakemusmaksu
  • täytetty lomake N-400.
  • Voit opiskella testi, joka annetaan teidän haastattelussa.
  • Jos sinulla rikosrekisteriä tai poissaolo pitempiaikaisen USA, niin sinun täytyy kuulla asianajajan ennen hakemista.

Ohjeet

  1. Varmista, että täytät vaatimukset tulla Yhdysvaltain kansalainen.Sinun täytyy olla laillinen pysyvä asukas (on "vihreä kortti"), ennen kuin voit hakea kansalaisuutta.Sinulla on ollut vihreä kortti 5 vuotta (tai 3 vuotta, jos olet naimisissa Yhdysvaltain kansalainen), ja sinun on täytynyt fyysisesti Yhdysvalloissa vähintään puolet vuotta.Lisäksi sinun o

    n oltava "hyvä moraali."Jos olet koskaan valehdellut Yhdysvaltain hallitus tai jos sinulla on rikosrekisteri, tavata asianajaja ennen hakemista.Sinun on myös osoitettava tuntemus Englanti kieli, Yhdysvaltain historia ja hallitus.

  2. Täydellinen N-muoto-400.Lomake löytyy Yhdysvaltojen IVY verkkosivuilla.Mail täytetyn hakemuksen yhdessä kopio vihreä kortti, tarkista sopiva hakemusmaksun, ja kaksi passikuvaa itsestäsi.

  3. tutkimus testin.Sinut testataan perusominaisuuksia lukeminen, kirjoittaminen ja puhuminen Englanti.Sinun täytyy kirjoittaa yksinkertainen lause, kuten "Tänään on kaunis päivä."Voit myös testata Yhdysvaltain historiassa ja hallitus.On 100 mahdollista kysymyksiin ja sinua pyydetään satunnaisesti 10 näistä kysymyksistä.Sinun täytyy saada vähintään 6 oikea.Osallistu haastattelussa ja vala seremonia!

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Sinun Hakemus voidaan hylätä, jos ei täytetty kokonaan.
  • Lähetä hakemuksesi sertifioitu postitse.
  • Säilytä kopio hakemuksesi ja todiste postitus.
  • Ota vihreä kortti, passi, ajokortti, ja sosiaaliturva kortti haastattelussa.
  • Jos olet koskaan pidätetty, sinun pitäisi nähdä maahanmuutto asianajaja ennen hakemista.Henkilöiden, joilla on rikosrekisteriä ei vain voida evätä kansalaisuus, mutta voisi myös vaarassa menettää vihreä kortti, jos ne hakea kansalaisuutta ja löytyy "irrotettava."
  • Jos sinulla on negatiivinen maahanmuutto historia - kuten ottaa valehteli maahanmuuttoviranomaisille - katso maahanmuutto asianajaja ennen hakemuksen.
594
0
0
Immigration Law