Miten muuntaaStudent Visapysyvä Resident Visa Kanadassa

Miten muuntaaStudent Visapysyvä Resident Visa Kanadassa Hemera Technologies / PhotoObjects.net / Getty Images

Kanadan pysyvä asuinpaikka mahdollistaa yksittäisen nauttia monia etuja, että Kanadan kansalaisilla.Ulkomaan kansalaisen opiskelija viisumi Kanadassa voivat hakea vakituisesti jättämällä hakemus Citizenship and Immigration Kanada (CIC) Valmistuttuaan Kanadan koulun.Tullakseen Kanadan vakituinen asukas, CIC toteaa, että opiskelijan on hallittava Englanti tai ranska ja ovat "oikeutettuja työkokemusta." Kuitenkin, CIC paljastaa, että se helpottaa ulkomaalaisten tutkinnon Kanadan koulujen tulla Kanadan pysyviä asukkaita, koska he "ovat tuttujaKanadan yhteiskuntaan ja edistää Kanadan taloudelle. "

Ohjeet

  1. Käy CIC kotisivulla ladata hakemuksen paketti pysyvä asuinpaikka alle" Experience luokka. "Voit ladata tämän paketin, katso Resources alla.

    Ulkomaiset tutkinnon Kanadan koulut, jotka ovat vielä opiskelija viisumia, mutta on ollut joitakin työkokemusta Kanadassa voivat hakea muuntaa opiskelija viisumi tulee vakituisesti viisumi alla "Exper

    ience luokka."

  2. Lataa ja tulosta kunkinmuodosta, Experience luokan pysyvä asuinpaikka sovellus paketti, mukaan lukien ohjekirjat.Muista lukea ja noudattaa ohjekirjat huolellisesti.

  3. Täytä kaikki lomakkeet, kuten lomakkeita IMM 0008, Application pysyvää oleskelulupaa Kanadassa;IMM 0008 AIKATAULU 1, Tausta / julistuksessa;IMM 0008, Aikataulu 8: Talous- Sarjat - Kanadan Experience luokka;ja IMM 5406, lisäksi perheen tiedot.Varmista, että antamasi tiedot ovat oikeita ja tarkkoja.

  4. Kirjoita tarkistaa, tehdä pankki luonnos tai saada maksumääräyksen saajaksi "Kanadan konsulaatti." Vuodesta 2009, pysyvä asuinpaikka viisumimaksusta pääasiallinen hakija on CAD $ 550.Jos haet huollettavia, katso Resurssit yksityiskohtaista tietoa perittävillä maksuilla.

  5. Mail hakemuksesi, sisältää kaikki täytetyt lomakkeet ja hakemusmaksu, seuraavaan osoitteeseen:

    Kanadan konsulaatti
    Maahanmuutto alueellisen ohjelman Centre
    1 HSBC Center, Suite 3000
    Buffalo, NY 14203-2884

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Koska "Experience Class" on yksi helpoimmista maahanmuutto luokat että ulkomaisia ​​tutkinto Kanadassa voivat käyttää hakiessaan Kanadan pysyvä asuinpaikka, se on erittäin suositeltavaa, että saat niin paljon työkokemusta kuin mahdollista opiskellessaanKanadassa.Itse asiassa, mukaan CIC, sinulla on oltava vähintään "yhden vuoden taitava, ammatillinen tai tekninen työkokemusta."
  • Siksi voit hakea erilaisia ​​harjoittelupaikkoja kun yliopistolla kokemuksen aikana saatujen harjoittelupaikkoja oikeuttaa sinut hakea Kanadan pysyvä asuinpaikka alle "Experience Class" Valmistuttuaan college.Varmista, että sinulla on vähintään yhden vuoden dokumentoitua työharjoittelun kokemusta ennen kuin vaihtaa oman opiskelija viisumin vakinaisesti viisumia.
  • Per CIC: n suuntaviivoja, kun sähköpostilistalla hakemuksesi CIC, sinun täytyy "ostaa 24 x 32 cm prepaid National Xpresspost USA kirjekuori missään Canada Post myyntipisteessä."Muista noudata tätä ohjetta, jotta estää sovelluksen hylätään.
  • Voit vaihtaa opiskelija viisumi tulee pysyvä asuinpaikka viisumia, varmista, että täytät "Experience Class" vaatimukset;Katso Resurssit osasta näitä vaatimuksia.Eivät koske koske vaihtaa viisumi, jos et täytä näitä vaatimuksia kuin hakemus evätään.

Resurssit

  • CIC: Kanadan Kokemus luokan pysyvä asuinpaikka Sovelluspaketista
  • CIC: Kanadan Experian luokan pysyvä asuinpaikka hakemusmaksuja
  • CIC: Kanadan Experian luokan vähimmäisvaatimukset
171
0
1
Immigration Law