Miten Muuta Maahanmuutto tila

Jos olet tällä hetkellä läsnä Yhdysvalloissa ja haluavat tulla pysyvä asukas, on käytävä maahanmuuton prosessia kutsutaan säätö aseman.Säätö aseman on monimutkainen prosessi, joka voi kestää muutamasta kuukaudesta useisiin vuosiin, riippuen perusta säätö.Säätö aseman on erityisen vaikeaa ja epävarmaa jos et ole laillisesti Yhdysvalloissa.Tässä on yleiskatsaus prosessin.

mitä tarvitset

  • Syntymätodistus, Passport, 2 Kuvia, Todisteet Family tai työsuhteen

Ohjeet

  1. Selvitä perusteella hakemuksesi.Yleisimmät perusteet ovat (i) välittömästi sukulainen, joka on Yhdysvaltain kansalainen tai vakituinen asukas, ja (ii) työllisyys, yleensä ammattimaisessa asemassa, joka vaatii jatko-opinnoissa koulutuksen kuten MStai Ph.D.Nopein tapa on hakemuksesi hyväksytty on Yhdysvaltain kansalainen puoliso soveltaa puolestasi.

  2. Etsi joku vetoomus puolestasi.Jos haet perustuvat sukulaisuussuhde, teidän suhteessa on vetoomus Käytätkö USCIS Form I-130.Jos hakemus perustuu työllisyyteen, työnantajan on vedota

    puolestasi käyttämällä USCIS Form I-140.Ladata tarvittavat alkuperäisen hakemuksen asiakirjoja USCIS verkkosivuilla (katso Resources alla), ja on kummi kruunaavat vetoomuksen.

  3. Täytä lomake I-485, rekisteröimisestä vakituisena asuntonaan Säädä tila.Form I-485 edellyttää myös sinua koota tiettyjä asiakirjoja kuten syntymätodistus, todistus sukulaisuussuhteesta, valokuvia ja muita asiakirjoja.

  4. Hanki poliisin raportit joka paikassa, että olet asunut koska teidän 16 vuotta.Vaikka et ole koskaan pidätetty, USCIS vaatii vielä poliisi jotka vahvistavat tämän.

  5. lääkärintarkastukseen klo USCIS hyväksymä lääkäriasema lomakkeella I-693.Tutkivan lääkärin asettaa tämän lomakkeen sisällä suljetussa kirjekuoressa (johon ei pidä avata) sisällyttää hakemuksesi paketti.

  6. Jos säätö aseman perustuu sukulaisuussuhde, rahoittava perheenjäsenen tulee täyttää lomake I-864, valaehtoinen todistus tuki, puolestasi.Suorittamalla tämän lomakkeen, kummi tarjoaa rahoitustakuun tukenne siinä tapauksessa, että tulet varaton Yhdysvalloissa.Sinun sponsorin tulot ja / tai varat on yhtä suuri tai suurempi 125% liittovaltion köyhyysrajan saada.Joissakin tapauksissa voit valita sponsori muu kuin petitioning suhteellinen.Jos maahanmuutto perustuu työllisyyteen, luultavasti ei tarvitse valaehtoinen todistus tuki.

  7. Lähetä koko sovellus paketin USCIS toimistossa toimivalta asuin- (siellä on ainakin yksi USCIS toimisto jokaisessa osavaltiossa).

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Jos olet ollut oikeudellista asemaa saavuttuaan Yhdysvaltoihin ja se ei ole tarpeen voit pysyä maassa tällä hetkellä, sinun kannattaa harkita hakemista pysyvää oleskelulupaa ulkomailta (at Yhdysvaltain suurlähetystöntai konsulaatti kotimaassasi) koska käsittely ajat ovat yleensä nopeammin.
  • Jos olet ollut laittomasti Yhdysvalloissa yli 180 päivää, yritä säätää tilasi eikä mennä ulkomaille hakemuksesi Yhdysvaltain suurlähetystöstä tai konsulaatista, sillä kun jätät Yhdysvallatte tehdään kolmen vuoden bar reentering maasta.Pidemmät baareja sovelletaan kauemmin olet laittomasti Yhdysvalloissa.

Resurssit

  • muoto I-485 (säätö aseman)
  • muoto I-485-ohjeet
666
0
0
Immigration Law