US maahanmuuttolait kanadalaisille

Kanadan Maahanmuutto Yhdysvaltoihin O "Kanada kuvan Kathryn Palmer Fotolia.com

Koska naapuri voi olla sen etuja. Yhdysvallat on erittäin tyytyväinen sen pohjoisten naapureiden. Kanadalaiset haluavat siirtolaisiksi Yhdysvaltoihin löytävätuseita vaihtoehtoja, joista osa on melko nopeaa ja helppoa. Erityisesti Kanadan ammattilaiset ovat yleensä tervetulleita vieraita ja on useita kanavia niiden käytettävissä. Jotkut ovat niin yksinkertaisia ​​kuin tuo kirje rajalle.

TN-1 Visa

  • Kanssa TN-1 viisumi, kanadalainen voi asua ja työskennellä Yhdysvalloissa jopa vuoden mahdollisuus uudistaa vuosittain. Monet kanadalaiset uudistaa TN-1 viisumien vuosia keinona muuttaailman läpi enemmän pitkiä, mukana prosesseja.

    Kanadan kansalainen voi mennä USA-Kanada rajavalvontapisteessä todiste kansalaisuudesta, kuten passi.Hän on myös virallinen kirje oikeutettu Yhdysvaltain työnantaja, jossa työnantajan aikomus palkata, työnkuva, miksi ehdokas täyttää, lyhyt kuvaus työnantajan liiketoiminnan, vakuutus, että ehdokas työllistää suoraan yrityksen

    jatarkoitettu palkka hän saa.

    Lisäksi hän tarvitsee todisteita koulutuksen ja alkuperäinen kopiot kaikista ammatillisen lisenssien tai pätevyys.TN-1 viisumi voidaan sitten saada Yhdysvaltain kansalaisuus ja maahanmuuttoministeri Palvelut (USCIS) upseeri tarkistuspiste.$ 50 maksu vaaditaan.

H1-B Visa

  • H1-B viisumien avulla kanadalaiset asua ja työskennellä Yhdysvalloissa enintään kolme vuotta kohti liikkeeseen.Voit uudistaa sen kerran, yhteensä kuuden vuoden työn tukikelpoisuuden.H1-B: n on usein portti työperusteisen pysyvä asuinpaikka koska milloin tahansa kuuden vuoden aikana, työnantaja voi sponsoroida hakijan siirtymistä EB-3 pysyvä vihreä kortti.Tämä siirtyminen saattaa kulua kahdesta kolmeen vuotta, ja oikeastaan ​​olisi aloitettava viimeistään neljäntenä H1-B viisumi.

    Saadakseen varten H1-B, sinun täytyy olla ammattilainen, jolla on tarjota ammattitaitoista työtä peräisin Yhdysvaltojen työnantaja.Vastuullinen työnantaja on vetoomus USCIS puolestasi ja tehdä sen asian siitä, miksi sinulla on taitoja ja koulutus ole helposti saatavilla Yhdysvalloissa.

    Sinun täytyy todistaa koulutuksen ja ammatillisen valtakirjojen sopusoinnussa ammatti ja USCIS n Ilmoitettujen ominaisuuksien.Kokonaiskustannukset myöntää viisumi on tyypillisesti välillä $ 3500 ja $ 7000.

Perhe-Based Vetoomus

  • Perhe työperusteisen maahanmuuton vetoomuksia, kutsutaan I-130 vetoomukset, ovat käytettävissä kanadalaisia, joilla on perheenjäseniä, jotka joko Yhdysvaltain kansalaisia ​​tai pysyviä asukkaita.Valitettavasti, pysyvä asuinpaikka kautta perhe vetoomus on yksi hitaimmin maahanmuuttoprosessien.Esimerkiksi vuonna 2010 USCIS valvontansa kanadalainen perhe-pohjainen vetoomuksia, jotka on jätetty neljästä 10 vuotta ennen.

    USCIS priorisoi joitakin suhteita toisten.Puolisot ja lapset Yhdysvaltain asukkaille nopeimmiksi käsittelyaikaa.Sisarukset on alhaisin prioriteetti.

    Menestys I-130 vetoomus johtaa pysyvä asuinpaikka, tai ns vihreä kortti.Vaikka mahdollisuudet ovat yleensä hyvä Kanadan kansalainen, prosessi on hidas ja työläs.

595
0
1
Immigration Law