Miten voin siirtää Kanadaan Yhdysvalloista ?

Miten voin siirtää Kanadaan Yhdysvalloista ? Stockbyte / Stockbyte / Getty Images

Joka vuosi tuhannet amerikkalaiset siirtyä Kanadaan työn, henkilökohtaisen ja kasvatuksellisista syistä.Mukaan Department of Citizenship and Immigration Canada, 247437 maahanmuuttajat saivat pysyvän oleskeluluvan Kanadassa vuonna 2008, joista 11216 oli Yhdysvalloista.Kanada tyytyväinen maahanmuuttajia, kunhan tietyt vaatimukset ja menettelyjä noudatetaan.

Sovellus Siirrä Kanadaan

  • Muutto Kanadaan Yhdysvalloista alkaa täyttämällä hakemuksen liittovaltion Department of Citizenship and Immigration Kanada.Sinun on ilmoitettava, miksi haluat siirtää Kanadaan.Ellet ole pakolainen, on kuusi ryhmää, joista valita, mukaan lukien Ammattimies luokan Maahanmuutto, Business Class Maahanmuutto, maakunnan nimitys-, Perhe luokan Maahanmuutto, Quebec-valittu maahanmuuttoa, ja kansainvälisen adoption.Lisätietoja ja pätevyyden kunkin luokan ja ladata sovelluksen, käy virallisella sivustolla kansalaisuus ja maahanmuuttoministeri Kanadassa cic.gc.ca/english/index.asp.Kun l

    ähetät hakemuksen, sallia 20 viikkoa käsittelyyn.

lääkärintarkastus

  • Sinun on läpäistävä lääkärintarkastus onko olet terve ja ei aiheuta kohtuuttomia rasitteita tai vaatimuksia Kanadan terveydenhuoltojärjestelmää.Ohjeet siitä, missä ja miten ottaa lääkärintutkimuksen lähetetään, kun olet lähettänyt hakemuksen luvan siirtyä Kanadaan.Kun olet suorittanut lääketieteen tentti ja on hyväksytty läpi hakuprosessin, olet valmis siirtymään Kanadaan.Saapuessaan, sinulla on oltava voimassa oleva passi, viisumi ja vahvistus pysyvä oleskelulupa kanssasi.Sinulla on myös oltava luettelo henkilökohtaiset tavarat olet tuomassa maahan ja todiste varoja, jotka ovat riittäviä teidän elinkustannukset.

kansalaisuus

  • Pysyäkseen pysyvänä asuva, sinun on asua Kanadassa vähintään kaksi vuotta viidestä vuoden aikana.Tavattuaan nämä Asuinpaikkavaatimukset, voit hakea Kanadan kansalaisuus.Tullakseen Kanadan kansalainen, et vain tarvitse täyttää Asuinpaikkavaatimukset mutta myös siirtää kansalaisuuden testi ja osallistua vala seremoniassa, jossa voit ottaa valan kansalaisuuden.

88
0
1
Immigration Law