Miten muutosF1 Visa R1

Jokaisen, Yhdysvaltoihin ei-maahanmuuttaja on hankittava viisumi ennen kuin hän saa sisäänkäynti.Ei-maahanmuuttaja viisumi myönnetään monenlaisia ​​syitä.F-1 viisumi, esimerkiksi myönnetään opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Yhdysvalloissa.Jos syy jäljellä Yhdysvalloissa muuttuu kun olet maassa, on haettava muuttaa viisumi asema.Jos merkitty F-1 viisumi ja nyt haluavat pysyä Yhdysvalloissa uskonnollinen työntekijä, esimerkiksi, sinun tulee muuttaa viisumi asema R-1 viisumi.

mitä tarvitset

  • Form I-129

Ohjeet

  1. Varmista, että nykyinen F-1 viisumi ei ole päättynyt ja että I-94 korttion edelleen hyvä.I-94 kortti on ennätys saapumis ja kertoo, kuinka kauan voit laillisesti pysyvät Yhdysvalloissa.

  2. Varmista, että et ole rikkonut mitään ehtoja loman Yhdysvalloissa ja että sinulla ei ole tuomittu rikoksesta, joka estäisi sinua on hyväksytty R-1 viisumi.

  3. vahvistaa, että olet oikeutettu R-1 viisumi.Lue tarkistuslista mukana Yhdysvaltain kansalaisuus ja maahanmuuttoministeri Palvelut "

    Form I-129 huolellisesti.Uskonnollinen organisaatio, jossa sinun tulee työskentelemään on todistettava asemansa sekä sijaintisi ja korvaukset, muun muassa.

  4. Pyydä, että työnantaja - uskonnollinen järjestö - täydellinen USCIS Form I-129.R-1 viisumihakemusta on toimitettava uskonnollinen järjestö - ei työntekijä.Varmista, että kaikki sovellettavat tositteiden mukana sovelluksen.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Jos USCIS ei ole tehnyt päätöstä teidän R-1 viisumihakemuksen mennessä I-94 päättyy, saatat saa jäädä maahan, kunnes päätös on tehty.Et kuitenkaan saa aloittaa työskentelevät uskonnollinen järjestö tai jatkaa muuta työtä, joka oli hyväksynyt F-1 viisumi.
  • R-1 viisumit ovat yksi tutkivat luokat, koska viimeisen väärinkäytön.Varmista, että kaikki on dokumentoitu hyvin soveltamista ja antaa mitään lisänäyttöä heti pyytämän USCIS.

Resurssit

  • uscis: Muoto I-129
92
0
0
Immigration Law