Maahanmuutto vaatimukset Jamaika

Sinun on asunut Jamaika viisi vuotta on kelpuutettu kansalaisoikeuksien . Jamaika lippu kuvaketta.(Ja syväyspolku) kuva Andrey Zyk päässä Fotolia.com

Jamaika, väestö noin 2.847.232 heinäkuusta 2010 on saari Karibianmerellä eteläpuolella Kuubassa ja länteen Haiti.Maahanmuutto laki saarella on täytäntöön Jamaikan Maahanmuutto-osasto, kun taas työvoima-asioita hoidetaan työministeriön ja sosi

aaliturva.Sinun tulee ottaa yhteyttä molempien osastojen saada asianmukaiset asiakirjat pysyä Jamaika pitkällä aikavälillä.

viisumipakon

  • Jamaikan viranomaiset jakavat kävijää kolmeen luokkaan maahanmuuttoa tarkoituksiin: ne, jotka eivät tarvitse viisumia, ne hankittava viisumi saapuessa, ja ne, jotka on hankittava viisumi ennen matkaa.Säännöt vaihtelevat kansallisuuden.Yhdysvaltain kansalaiset eivät tarvitse viisumia oleskelua varten enintään kuudeksi kuukaudeksi.Ihmiset tarvitsevat viisumin ennen matkaa tulee ottaa yhteyttä lähimpään Jamaikan suurlähetystö.

Työlupa

  • Ulkomaalaiset jotka haluavat käyttää Jamaika tarvitse työlupaa.Hakemukset tehdään työministeriön ja sosiaaliturva kautta työnantaja SOPIMUS, kun on kyse sijoittajien, kautta Jamaika Kampanjat Corporation.Työlupa haltija voi työskennellä tietyn ajan.

Kansalaisuuden

  • henkilö, joka haluaa tulla kansalaistettu kuin Jamaikan kansalainen on asunut Jamaikalla varten vähintään viiden vuoden ajan välittömästi ennen hakemuksen päivämäärää, on vakavarainen, ja hyvää moraali.Hakija täyttää Kansalaisuuden Kunto N1 ja allekirjoittaa sen läsnä joku valtuutettu hallinnoimaan valoja, kuten julkisen notaarin tai rauhantuomari.Hakijalla on oltava neljä viittauksia Jamaikan kansalaisten ei sisällä perhe, asianajajien, virkamiehiä tai muuta Kantajan edustaja.Laki edellyttää myös, että hakija ilmoittaa aikomuksestaan ​​kansalaistaa päivälehdessä kahdessa ilmoitus vähintään kahden viikon välein.Nämä mainokset on jätettävä yhdessä hakemuksen.Kun hakemus on valmis, se on lähetettävä ministeriön kansallisen turvallisuuden ja oikeuden sekä syntymätodistus, passi, työlupa, näyttöä mistään yhteisön toimintaan hakija oli mukana, kaksi passia koko valokuvia virallisesti sertifioitu oikeuteenrauhan, ja verosäännösten noudattaminen todistus.Maksu kansalaisoikeuksien on $ 10,000.

103
0
1
Immigration Law