Miten saada viisumia Yhdysvaltoihin Vietnamista

On viisumi , matkustaa . passin kuva yuriyklymenko päässä Fotolia.com

Yhdysvallat on erittäin suosittu ulkomaalaisten.Vuonna 2009 Yhdysvaltojen ulkoministeriön myönnetty yli 40000 nonimmigrant viisumeja vierailijoille Vietnamista.Yleisimmät viisumeja myönnetään Vietnam kävijät B1 liiketoiminta-viisumeja, B2 turistiviisumin ja F1 opiskelija viisumi.Päästäkseen Yhdysvaltain tilapäisesti työhön, koulutukseen tai hauskaa, ulkomaiset vierailijat tulee hakea ja saada nonimmigrant viisumi.

mitä tarvitset

  • passi
  • Digitaalinen kuva
  • Yhdysvaltain valuutta Hakemusmaksu
  • Visa sovellus
  • Tositteet (liiketoiminnan sopimuksen, selostukset, tutkintotodistus, jne.)

Ohjeet

  1. päättää minkälaista viisumin tarvitset, joka perustuu matkan tarkoitusta Yhdysvaltoihin.Luettelot eri viisumin tyyppejä ovat saatavilla ulkoministeriön verkkosivuilla.

  2. Esitä passi ja maksaa hakemusmaksu on Citibank toimistossa Hanoissa tai Ho Chi Minh City.Maksu on $ 131 dollaria huhtikuussa 2 2010 Tunnit ovat 08:30-11:30 ja ko

    lmetoista-15:30 maanantaista perjantaihin.

    osoite Hanoissa on:
    17 Ngo Quyen St.
    Pohjakerroksessa

    osoite Ho Chi Minh City on:
    Sun Wah Tower
    Pohjakerroksessa
    115 Nguyen Hue Street
    District 1

  3. TäytäDS-160 Nonimmigrant Visa sähköinen hakulomake verkossa, osoitteessa https://ceac.state.gov/genniv/.DS-156 muoto ei ole enää hyväksyttävää jälkeen 16. huhtikuuta 2010. Lataa neliö, väri digitaalinen kuva, joka on välillä 600 ja 1200 pikseliä mukana hakemuksesi.

  4. Lähetä DS-160 sovellus sähköisesti.

  5. Tulosta vahvistus sivu, joka ilmaisee olet suorittanut online-DS-160 sovelluksen.

  6. Ajoita viisumin haastattelu konsulaatissa.Lähettäminen DS-160 hakulomakkeen verkossa automaattisesti aikataulut teitä konsulaatti haastatteluun.

  7. Kerää tukevat asiakirjat.Asiakirjat pitäisi näyttää siteet Vietnamiin ja matkasi syystä Yhdysvaltain Esimerkiksi työsopimus jos vierailevat liike, tai yliopiston hyväksymiskirjeen jos vierailevat opiskelijana.

  8. Osallistu haastattelu konsulaatissa.Tuo vahvistus sivu, Citibank hakemusmaksu vastaanottamisesta, passi ja sen liiteasiakirjat olet kerännyt.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Levitä vähintään kolme kuukautta ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa.Nykyinen odotusajat viisumi haastattelut löytyvät konsulaattiin verkkosivustoja.
  • Jos haastattelija hyväksyy viisumin pyynnön, saat viisumia kahden kolmen työpäivän kuluessa.Jos kiisti, voit hakea uudelleen myöhemmin.
  • Jos haet tulla Yhdysvaltoihin opiskelijana tai vaihto tutkija, on lisämaksu, jota kutsutaan SEVIS maksu, joka on maksettava.
  • Ole ajoissa viisumin haastatteluun.

Resurssit

  • pääkonsulaatti Yhdysvaltojen Ho Chi Minh City
  • suurlähetystö Yhdysvaltain Hanoi
61
0
1
Immigration Law