Miten hakeaCR1 Visa

Miten hakeaCR1 Visa Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

CR-1 (Ehdollinen Resident) viisumi on väliaikainen vakituisesti viisumi myönnetään ulkomaalainen puolisot Yhdysvallat asukkaita, jotka ovat olleet naimisissa alle kaksi vuotta.Tarkoituksena CR-1 viisumi on varmistaa, että ulkomaalainen ei yksinkertaisesti naimisiin Yhdysvaltain kansalainen, jonka ainoana tarkoituksena on saada Yhdysvaltain maahanmuutto hyötyä.CR-1 viisumi on poistettava, kun Yhdysvaltain kansalainen ja hänen / hänen ulkomaalainen puoliso yhdessä tiedosto vetoomuksen, jossa USCIS 90 päivän kuluessa niiden toisena vuosipäivänä pyydetään, että ehdollinen pysyvää oleskelulupaa poistetaan.

Ohjeet

  1. US puoliso pitäisi mennä USCIS etusivulle ja lataa Form I-130, Vetoomus Alien Suhteellinen.Ladata Form I-130, katso Resurssit osassa.

    Kaikki US kansalaiset haluavat yhdistyä heidän ulkomaalainen puoliso Yhdysvalloissa on jätettävä Form I-130 puolesta niiden ulkomaalainen puoliso, joka alkaa hakemuksen Yhdysvaltain pysyvä asuinpaikka.

  2. US puoliso olisi valmis, tulosta ja tiedosto Form I-130 kanssa USCIS.Selvittää missä mail hakemuksesi paketti, katso viitteet 1.

    Muista vastata kaikkiin kysymyksiin lomakkeeseen I-130.Jos kysymys ei sovelleta, varmista, että kirjoitat "N /." Varmista myös, maksat käsittelymaksu Form I-130 jättäessään hakemuksen.Vuodesta 2009, maksu on $ 355.Saat tietoa siitä, miten tehdä tämän maksun, katso viitteet 1.

  3. US puoliso saa ilmoituksen National Visa Center (NVC) että viisumia on saatavana ulkomaalainen puoliso, ja että asia on toimitettuYhdysvaltain suurlähetystö / konsulaatti / edustustoa puolison kotimaassa, hyväksymisen jälkeen lomakkeen I-130.

    Huomaa, että hyväksymisen jälkeen lomakkeen I-130, teidän tapauksessa välitetään NVC, jossa se pysyy, kunnes maahanmuuttaja viisumi tulee saataville.Nojalla Yhdysvaltojen maahanmuutto-oikeuden, kaikki maahanmuuton hakijoiden on odotettava viisumia on käytettävissä.Kuitenkin Yhdysvaltojen maahanmuutto-oikeuden mukaan "välitön sukulaiset" (puoliso tai alaikäisen lapsen) Yhdysvaltain kansalaisten välittömästi varustettu viisumia, kun niiden tapauksessa saavuttaa NVC.

    Kun saatavuuden maahanmuuttaja viisumi, ja työtilanteesta riippuen Yhdysvaltain suurlähetystön / konsulaatin / diplomaatti- käsittely tapauksessa ulkomaalainen puoliso otetaan yhteyttä kahden neljään viikkoon.

  4. Koska ulkomaalainen puoliso, saat maahanmuutto paketti Yhdysvaltain suurlähetystö kotimaassa, jossa sinua ajoittaa viisumia haastattelussa.Ajoita maahanmuutto viisumi haastattelu mahdollisimman pian.Maahanmuutto paketti saat myös sisältää tietoja lisävaatimuksia, jotka on saatava päätökseen ennen viisumin haastattelu, esimerkiksi mennä suurlähetystön-hyväksytyssä sairaalassa saada täydellinen lääkärintarkastus.Varmista, että saat fyysistä päätökseen mahdollisimman pian.

  5. Koska ulkomaalainen puoliso, voit osallistua oman maahanmuuttaja viisumi haastattelu Yhdysvaltain suurlähetystö kotimaahan.Kun kulkee haastattelu, CR-1 viisumi annetaan kahden kolmen arkipäivän kuluessa.Kun saat CR-1 viisumi, voit matkustaa Yhdysvaltoihin kuin ehdollinen vakituisesti.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • ulkomaalainen puoliso tulee olla varma, että sinun ja amerikkalainen puoliso yhdessä jättää vetoomus 90 päivän kuluessa toisena vuosipäivänä poistaa ehdollisen pysyvää oleskelulupaa.Jos näin ei tehdä, saatat menettää pysyvää oleskelulupaa, ja karkottaa takaisin kotimaahan.

Resurssit

  • uscis: Muoto I-130, Vetoomus ulkomaalainen Suhteellinen
301
0
1
Immigration Law