Maahanmuutto Sponsori Vaatimukset

Ellis Island , oli varhainen maahanmuuttajaa raivattu residenssi . Ellis Island NYC kuvan Diane Stamatelatos päässä Fotolia.com

Joka vuosi tuhannet ihmiset laillisesti siirtolaisena Yhdysvaltoihin töihin tai olla perheen jäseniä jo täällä.Riippumatta syy tulla Amerikkaan, ennen arkistointi sponsorointi vaatimus, sinun maahanmuuttaja vetoomus ja myöhemmin maahanmuuttaja luokittelu on hyväksyttävä Yhdysvaltain kansalaisuus ja maahanmuuttoministeri Palvelut.Kun haastattelut ja turvatarkastuksia on suoritettu, Yhdysvaltain kansalaisuus ja maahanmuuttoministeri Palvelut (USCIS) määrittää oman tukikelpoisuuden ottamista, ja sinun rahoittaja voi edetä.

Lomakkeet

  • sponsoroida maahanmuuttajan täytyy olla Yhdysvaltain kansalainen ja suhteellinen henkilön haluat sponsoroida, potentiaalinen työnantaja tai Yhdysvaltain laillinen pysyvä asukas, ja maahanmuuttajan on oltava vetoomuksen johyväksymä USCIS.Jos olet Yhdysvaltain kansalainen tai laillinen pysyvä asukas, sinun on jätettävä vetoomus I-130 USCIS palvelukeskus, joka palvelee teidän asuinalue.Jos sponsori on lup

    a työskennellä ulkomailla kuusi kuukautta tai enemmän, ne voivat tehdä I-130 vetoomuksen Yhdysvaltain suurlähetystö tai konsulaatti toimivaltansa.

Sponsori Vaatimukset

  • Sponsorit tulee olla 18-vuotias tai yli ja on myös Yhdysvaltain kansalainen tai laillinen vakituinen asukas (LPR).Heillä on oltava asuinpaikka Yhdysvalloissa.Et voi kiertää kotipaikka vaatimus ottaa yhteinen sponsori.Ensisijainen sponsori on oltava vakiintunut asuinpaikka.Jos työskentelet ulkomailla ja haluavat olla sponsori, sinun täytyy todistaa olet Yhdysvaltain asuinpaikka, työsi ulkomailla on tilapäistä ja sinulla on todisteita edelleen siteitä Yhdysvaltoihin.Työskennellä ulkomailla kuin liittovaltion työntekijä, asevoimien jäsenet, tiettyjen julkisten kansainvälisten organisaatioiden, kirkkojen ja ei-voittoa lasketaan USA kotipaikka.Kun edellä on todettu, viimeksi este voittaa on tuloja vaatimukset.

Tulot Vaatimukset

  • Toimeksiantajan on todistettava, että heidän tulonsa riittää varmistamaan, että maahanmuuttaja olet sponsoroivat ei tullut julkisen maksun;riippuvainen hallituksen perus elinkustannukset.Kun hakemus on vastaanotettu, liittovaltion köyhyyden suuntaviivojen vaikutusta aika käytetään onko sponsorin tulot täyttää sponsorointi vaatimukset.Jos he eivät, todisteita varojen ja velkojen voidaan vaatia.Tulosi on oltava 125 prosenttia liittovaltion köyhyyden suuntaviivat.Jos näin ei ole, sinun täytyy todistaa varat, jotka ovat viisi kertaa ero köyhyyden suuntaviivojen oman kotitalouden koon ja 125 prosenttia köyhyysrajan.Sinun täytyy myös osoittaa varat voidaan riittävästi tukea kantajan ja voidaan muuttaa käteiseksi vuoden sisällä, vahingoittamatta sponsorin tai heidän perheenjäsenilleen.Sponsorit välittömän sukulaisten tai lapsia Yhdysvaltain kansalaisten on ainoastaan ​​todistettava varojen kolme kertaa ero tulosi ja liittovaltion köyhyyden linjat.Jos hyväksymisestä ulkomainen lapsi, sinun omaisuus on välinen erotus tulot ja köyhyys ohjeita.Varat voivat olla säästöjä, varastot, joukkovelkakirjalainat tai omaisuutta.Jos et täytä tuloja vaatimukset, voit saada yhdessä muiden, joilla on todistettu siteitä maahanmuuttaja, joka voi tehdä eron.Sinun täytyy täyttää yksi I-864 sarjan lomakkeet pidetään.

397
0
1
Immigration Law