Miten saadamääräaikaisen työluvan

H-1B viisumi on myönnetty Yhdysvaltain kansalaisuus ja Maahanmuuttoviraston (USCIS) ja avulla voit päästä Yhdysvaltoihin työskentelemään jopa kuusi vuotta (jatkeella).Se on suunniteltu työntekijöiden meille töihin yritykset joko "erikoisuus" kantoja, jotka normaalisti vaativat vähintään kandidaatin tutkinto tai vastaava kokemus, tai mannekiinit kanssa erottaa kyky.Sitä käytetään joskus ammattiurheilijoita ja viihdyttäjiä.

mitä tarvitset

  • Tietokone, internet, tulostin, Henkilökohtaiset ennätykset, Työsuhde Elinkeinoelämän

Ohjeet

  1. Secure työllisyyttä yhdysvaltalainen yritys valmiita palkkaamaansinut erikoisuus asema ja saada kirjallinen työtarjouksen niistä eritellään niiden laatu ja työsuhteen kesto.Kansainvälinen työnvälitystoimisto pitäisi olla avuksi tässä asiassa.Sinun pitäisi alkaa noin kuusi kuukautta ennen haluat aloittaa työskentelyn, jotta ajoissa Yhdysvaltain viisumia voidaan käsitellä.Vaikka ei ole virallista luetteloa erikoisuus kantoja, insinöörit, teknikot, ja lääketietee

    n ammattilaiset usein saada.

  2. Työnantaja on haettava Labor kunto Application (LCA) Department of Labor, takuu maksaa sinulle sekä Yhdysvaltain työntekijät maksetaan muunnettuna ja toimittaa vastaavat työolot.LCA olisi hyväksyttävä muutaman viikon.

  3. työnantajan on tiedosto I-129 vetoomuksen puolestasi ja lähettää sen USCIS kanssa LCA hyväksynnän, jäljennös tarjous kirjeen, kopio yliopistotutkinto, ja yhtiö liikeasiakirjoja.Sinun täytyy toimittaa työnantajalle tietyt perustiedot itsestäsi, jotta I-129 valmistuu.USCIS antaa hyväksynnän ilmoituksen (Form I-797) muutaman viikon kuluttua I-129 on toimitettu.

  4. Pyydä työnantaja lähettää Form I-797 sinulle.

  5. Tarkista verkkosivuilla Yhdysvaltain suurlähetystöstä tai konsulaatista lueteltujen I-129 mistään erityisistä asiakirjoista voivat vaatia antamaan oman H-1B viisumi (vaatimukset vaihtelevat toimivalta).Siirry suurlähetystö tai konsulaatti mitään erityistä pyytämien asiakirjojen suurlähetystö, passi, ja Form I-797.Sinun täytyy täyttää lomake DS-156 ja malli DS-157 (jos olet välillä ikävaiheissa).Sinulle myönnetään H-1B viisumi joko välittömästi tai muutaman päivän sisällä.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • puoliso ja huollettavana alle 21-voidaan liittää sinut Yhdysvaltain H-4 viisumi, jos I-129 mainitaan, että sinulla on mukana perheenjäseniä.
  • kokonaismäärä H-1B viisumien on tällä hetkellä enimmillään 65.000 vuosittain.Tämä maksimi on saavutettu vuosittain, joten kannattaa soveltaa alkuvuonna.

Resurssit

  • Kansainvälisen Arbeit
  • työ kunto Hakemuksen
  • muoto I-129
206
0
0
General Employment Law