Tyypit työlupajärjestelmää

Joissakin tapauksissa saatat tarvita työluvan laillisesti pitää työtä Yhdysvalloissa.Oleskeluluvan tyyppi tarvitset riippuu maahanmuuttajan aseman ja iän, ja lait vaihtelevat osavaltioittain.Työskentely ilman lupaa, kun sellainen vaaditaan tarkoittaa ongelmia sekä sinulle ja työnantajalle, jos olet kiinni.

Alaikäiset

  • Jos olet alle 18-vuotias, saatat joutua hakemaan työlupaa, riippuen lait oman valtion.Fair Labor Standards Actin asettaa liittovaltion minimivaatimuksia alaikäisten suojelemiseksi.Lain mukaan, sinun on oltava vähintään 14-vuotias pitää työn ja olet sovelletaan työskennellä tunnin rajoissa, kunnes poistat 16. Voit myös estetty työskentely työpaikkoja julisti vaarallisia, ja valtiot ovat erityiset säännöt työskentelytietyillä aloilla, kuten maataloudessa.Jos olet alaikäinen, tarkista oman valtion työministeriö onko sinun lupa ennen työskentelyn aloittamista millään alalla.

kanadalaiset

  • kauppasopimuksia ja sopimusten avulla on melko helppo saada työlupaa viisumin, jos olet Kana

    dan ja pyrkivät palkkatyöhön Yhdysvalloissa.Kaikkien ammattilaisten ja johtohenkilöiden, TN1 viisumin avulla voit työskennellä loputtomiin Yhdysvalloissa, kunhan hakea uutta viisumia vuosittain.

Specialty Ammatti Työntekijät

  • suosituin työlupa maahanmuuttajille on H1B Specialty Ammatti Worker viisumi.Kiintiöt tämäntyyppisen lupa täytetään nopeasti joka vuosi.Ne ovat käytettävissä ulkomaalaisille työntekijöille, jotka ovat vähintään kandidaatin tutkinnon alallaan, tai vastaava koulutus tai kokemus kotimaassaan.Tämä viisumi on voimassa kuusi vuotta.

liikematkailijoille

  • B1 Business Visitor viisumi on työlupa, jonka avulla voit matkustaa Yhdysvaltoihin lisätä myyntiä, neuvotella sopimuksia, osallistuvat kokouksiin ja turvallista sijoittajille.Se on voimassa kuusi kuukautta.

Yritys Siirronsaaja

  • Johtajat, päälliköt ja työntekijät saavat erikoisosaamista voi siirtää Yhdysvaltain haara yrityksensä kanssa L1a ja L1B viisumit.Tällainen työlupa edellyttää, että olet työskennellyt yritys jollain tavalla vähintään yhden vuoden viimeisen kolmen vuoden aikana.Lupa on voimassa seitsemän vuotta johtohenkilölle ja viiden vuoden ajan erikoistunut tiedon työntekijöille.

perustamissopimuksen liikkeenharjoittajia ja sijoittajia

  • ulkomaalaisia ​​työntekijöitä tulossa Yhdysvalloissa erityisesti suoran kaupan tai sijoitusten välillä sopimus maa voi hakea E1 tai E2 viisumi.Nämä työluvat ovat voimassa toistaiseksi, mutta sinun täytyy hakea uudelleen niitä kahden vuoden välein.

Resurssit

  • työvoimatoimistot valtion
838
0
0
General Employment Law