Miten tullaYhdysvaltain kansalainen Jos olet täällä laittomasti

Jos olet Yhdysvalloissa laittoman maahanmuuton tila, löydät sen erittäin vaikea saada Yhdysvaltain kansalaisuuden.Itse asiassa joissakin tapauksissa se osoittautuu mahdottomaksi.Vaikka olet oikeutettu, voit joutua odottamaan 15 vuotta tai enemmän, suurin osa tällä kertaa kotimaassa.Joissakin tapauksissa kuitenkin, tämä prosessi voidaan nopeuttaa ja se ei ole tarpeen jättää Yhdysvaltojen todennäköisin lähde on kautta naimisiin Yhdysvaltain kansalainen.

mitä tarvitset

  • Syntymätodistus
  • Passport
  • vihkitodistus
  • USCIS Form I-130
  • USCIS Form I-485
  • USCIS Kunto N-400

Ohjeet

  1. Selvitä jos olet antanut Yhdysvaltain laillisesti tai laittomasti.Jos et läpi Yhdysvaltojen maahanmuutto tarkistuspiste on voimassa oleva viisumi, niin kirjoitit Yhdysvalloissa laittomasti ja ainoa tapa voit maahanmuutto on jos olet antanut Yhdysvaltain ennen 30 huhtikuu 2001, ja oli maahanmuutto vetoomustapuolestasi ennen tätä päivää, että olisi voitu hyväksyä tuolloin se oli jätetty.Jos ei, n

    iin melko varmasti on luovuttava maahanmuuttoa prosessi.Jos annoit Yhdysvaltain voimassaoleva viisumi mutta ylittänyt, voit silti olla mahdollisuus tulla Yhdysvaltain kansalainen.

  2. Marry Yhdysvaltain kansalainen.Yhdysvaltain kansalaisuus ja Maahanmuuttoviraston (USCIS) on tyytyväinen, että avioliitto oli toteutettu "hyvässä uskossa", mikä tarkoittaa, että et naimisiin ensisijaisesti saamiseksi maahanmuuton etuja.

  3. Onko puolisosi jättää USCIS Form I-130 vetoomuksen puolestasi.Et voi jättää tämän vetoomuksen itse.Liiteasiakirjoineen, kuten syntymätodistus, avioliittotodistus ja passi vaaditaan.

  4. Tiedoston USCIS Form I-485 vetoomuksen säätäminen maahanmuuton asema vakinaisesti heti I-130 vetoomus on hyväksytty.Joissakin tapauksissa I-130 ja I-485 voidaan toimittaa samanaikaisesti.

  5. Odota tarvittava määrä aikaa ja käyttää USCIS Form N-400 hakea Yhdysvaltain kansalaisuutta.Useimmissa tapauksissa, sinun odotusaika on kolme vuotta.USCIS lähettää sinulle ilmoituksen milloin ja missä osallistua oman kansalaisoikeuksien haastatteluun.

  6. Osallistu kansalaisoikeuksien haastattelu ja ottaa Kansalaisuuden Test.Sinut testataan perusominaisuuksia Englanti kielitaito ja perus Yhdysvaltain historian ja yhteiskuntaopin.

  7. Osallistu kansalaisoikeuksien seremonia ja ottaa uskollisuudenvalan.Vaikka et tarvitse luopua kaikista ulkomaisten uskollisuutta, se on kuitenkin mahdollista Yhdysvaltojen lain pitää kaksoiskansalaisuuden.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Jos annoit Yhdysvalloissa laittomasti, voit mennä naimisiin Yhdysvaltain kansalainen, jättää USA, on puoliso tiedosto Form I-130, ja hakea luopuminen kieltoa paluuta meille semyönnetään ainoastaan, jos voi osoittaa, että sinun tulee kärsimään huomattavaa kärsimystä, jos on jätetty USA Poikkeus on harvoin myönnetään.
  • Jos annoit Yhdysvaltain laillisesti mutta ylittänyt viisumin yli 180 päivää, älä jätä Yhdysvaltain kunnes pysyvän oleskeluluvan hakemus hyväksytään ja saat pysyvän oleskelulupakortin.Jos ylittänyt oman Yhdysvaltain viisumi yli 180 päivää, sinun tehdään kolmen vuoden bar paluuta.Jos umpeutumisen aikana oli vähintään vuoden, sinun tehdään 10 vuoden re-entry bar.

Resurssit

  • uscis etusivu
927
0
0
Yhdysvaltain Politiikka