Miten saada työlupa Saksa

Saksa on Euroopan suurin talous, keskeinen jäsen Euroopan unionin ja uudistaja tieteen, teknologian, vihreä kysymyksiä ja muita.Ulkomaalaisten, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kuin nyt työlupaa Saksassa.Kun muutos maahanmuuttolait vuonna 2005, Saksa on yrittänyt helpottaa ulkomaalaisten työskennellä maassa.Jos Asenna jokin seuraavista kriteereistä, olet oikeutettu hakemaan ja teoriassa hakea työlupaa Saksassa.

mitä tarvitset

  • Tietokone
  • Tulostimen
  • Internet
  • Sähköposti
  • Puhelin
  • Postitus tarvikkeet

Getting työlupaa Saksassa

  1. Selvitä sovit peruskriteerit pätevyys: Sinun täytyy käyttää samoilla ehdoilla kuin mikä tahansa Saksan työntekijä;ei Saksan tai Euroopan kansalaiset ovat käytettävissä täyttää asentoon;sinulla on korkeakoulututkinto tai vastaava;ja saksalainen yritys on rekisteröitävä Saksan työvoimaviranomaisten kanssa.

  2. hakea pysyvää oleskelulupaa Saksan suurlähetystön maasi.Jos asut Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Israelissa, Japanissa,

    Uudessa-Seelannissa tai Sveitsissä, voit hakea sekä oleskelu- ja työlupien kun olet vierailulla Saksa.

  3. Odota hyväksyntää Saksan maahanmuuttovirasto jos olet ottanut tätä reittiä.

  4. Aloita liiketoimintaa Saksassa, jos olet kiinnostunut saamaan työluvan itsenäisen ammatinharjoittamisen.

  5. Invest 1000000 euroa ja luoda 10 uutta Saksan työpaikkaa.Kun liiketoiminta on perustettu kolme vuotta, sinun ja perheesi voi saada rajoittamaton oleskeluluvat, jolloin voit tulla ja lähteä maasta tahansa haluat.

  6. Study Saksassa.Opiskelijat voivat opiskella jopa yhdeksän kuukautta Saksassa.Voit työskennellä 90 täyttä päivää tai 180 puoli päivää.Valmistumisen jälkeen, ulkomainen opiskelija voi työskennellä alalla liittyy heidän tutkinto vuodessa.

  7. Marry Saksan kansalainen.Tyypillisesti puolisot Saksan kansalaiset saavat oikeuden toimia vapaasti.Heidän lapset voivat elää ja työskennellä Saksassa jopa 16-vuotiaana Jos ne ovat vanhempia kuin 16 ja haluavat pysyä Saksassa, heidän on voitava puhua saksaa ja on kyky integroitua saksalaiseen yhteiskuntaan.

  8. asuvat ja työskentelevät Saksassa, jos olet japanilainen, australialainen tai uusiseelantilainen.Näissä maissa on työlupa kanssa Saksa.Tämä säännös voit elää Saksassa vuoden ja on työn lisä on 90 päivää loma työtä.

  9. Hae työlupaa Saksassa, onko sinussa jonkin esitettyjen kriteerien.Katso Resurssit tietoja hakemisesta työlupaa.

  10. työskennellä ja asua Saksassa, jos olet työntekijä Euroopan talousalueen yhtiö ilman muita lupia.Ihmiset, jotka ovat kansalaisia ​​Euroopan unionin jäsenmaa täyttää tämän.

Resurssit

  • perusvaatimukset
  • pysyvä asukas
  • Muihin apua
284
0
2
Tutkiminen Työpaikat