Vaatimukset turistiviisumilla

matka Yhdysvaltoihin on ankarasti paljon kansainvälisille matkailijoille.Matkailijoita kansakunnat vihamielinen Yhdysvaltoihin kokea joitakin ankarimmat rajoitukset ja edellyttävät kattavin luotettavuusselvitys.Sukulaisvierailu Yhdysvalloissa, varsinkin niille, jotka eivät puhu Englanti, osoittautuu varsin pelottava tehtävä.

Mikä Visa?

  • Tämä voi tuntua typerä kysymys, mutta ensimmäistä kertaa kansainväliset matkustajat ovat todennäköisesti koskaan nähnyt viisumi ennen.Useimmat viisumit näyttää väliaikainen tunnus paksulle paperille, kuten käyntikortin, jossa leima tarkoittaa henkilö on kävijä maahan.Passi ei yleensä riitä ensiasunnon matkustajat;matkustajat on dokumentoitava, miksi he tarvitsevat pääsyä Yhdysvaltoihin.

Millainen Visa tarvitset?

  • suunnittelu mitä sinun pitää tehdä matka Yhdysvaltoihin hyvin ennen lähtöä voi säästää paljon päänvaivaa matkan aikana.Jos ehdottomasti saada viisumi ja sitten päättää rakastat maata niin paljon, että haluat elää Yhdysvalloissa ja löytämään työtä, si

    nun tulee hakea uudelleen liiketoiminnan viisumia.Työnantajat eivät palkata jos sinulla ei ole laillista oikeutta työskennellä maassa.

Do olet oikeutettu Visa Waiver?

  • Joissakin maissa työskennellä yhdessä Yhdysvaltojen kanssa, jotta matkustaminen maiden välillä helpompaa ja vähemmän rajoitettua.Department of Homeland Security tarjoaa sähköinen matkustuslupa;ESTA maksa mitään ja voi automaattisesti määrittää kelpoisuuden matkustaa USA: n sisällä Ne, jotka eivät halua käyttää tätä järjestelmää on täyttää paperimuodossa I-94W.

Vaatimukset

  • Yhdysvallat olettaa, että kaikki hakijat matkustaa viisumien aikovat siirtolaisiksi meitä voittamaan tämän oletuksen, vierailijoilta on osoitettava, että he aikovat jäädä rajoitetun ajan, ovat taloudellisesti voi jäädäUSA, on asuinpaikka Yhdysvaltojen ulkopuolella ja pitää pakottavia siteitä kotimaahansa, yleensä melkoinen perhe ja perustettu työllisyyttä.

    Kun voit todistaa olet vain aiot matkustaa, pää paikalliseen Yhdysvaltain konsulaattiin tai suurlähetystöön.Suurlähetystössä, täytä Nonimmigrant Hakulomake DS-156.Lisäksi on ehdotettu, että täytät täydentävää lomake DS-157;tämä lomake tarvitaan miesvieraamme ikäisille 16-45 ja kaikki vieraat kansat käsiteltävänä Yhdysvaltojen olevan valtion sponsoreiden terrorismi.

    Yksi on oltava passi on voimassa seuraavan kuuden kuukauden aikana, 2-by-2 valokuva ja vaadittu maksu, yleensä $ 131 DS-156 muodossa.

Kuka ei hyväksytä?

  • ennen menojen aikaa ja rahaa viisumin hakemiseen, varmista, että olet oikeutettu turistiviisumilla.Konsulivirkamies voi harkita sinut tukikelvottomia perustuu hänen laintulkinta.Saada terveitä ennen matkaa, koska tartuntataudit ovat perusteita kiellot.Huumeriippuvuus ja rikokset yleensä hylätä yksi sai viisumi.Ne, joilla on vakavia rikoksia ovat todennäköisesti evätään viisumi.

178
0
0
Muut Lait