Käyttää Liquid parafiiniöljyä

Burning öljy Image by Flickr.com, kiitos Jackie

Nestemäinen parafiiniöljy on öljyn muodossa, joka on saatu useista lähteistä, kuten valaita, kivihiili ja raakaöljy.Vuonna nykyajan, prosessi tislataan raakaöljyn tuottaa tämän hiilivetyrikas aineen sivutuotteena.Se on monia käytännön käyttötarkoituksia varten lääketieteen, teollisuuden, kosmetiikka ja tiede.

Hoito

  • Nestemäinen parafiiniöljyä käytetään fysioterapeutteja lämmetä runko-osan, kuten käsi.Kun käsi upotetaan amme parafiiniin, kudosten sisällä käsi on lämmennyt Valmistele potilas tehokkaampi hoito istunto.Parafiini käytetään myös ihon hoitoon.Vartalo kääritään kuumassa öljyssä ja harjattu kuiva käyttämällä japanilainen harjaamalla menetelmä.Kun kuollutta ihoa poistetaan, kosteuttava vaha ravitsee uusi kerros ihoa.

Suspensiot

  • Nestemäinen parafiini käytetään säilyttämään epästabiileja aineita.Kun aine suspendoidaan öljypohjaista, ainesosat on suojattu hajottaa.Kuluttajalla pitäisi olla tietoinen siitä, että kemialliset suspensio sisältää ö

    ljyä voi hajota ajan myötä.Siksi on tärkeää lukea tuoteselosteet tunnistaa eräpäivät.

Valaistus

  • Kuten menneinä vuosisatoina, nestemäinen parafiiniöljyä yleisesti poltetaan lamput ja lyhdyt.Leiriläiset, survivalists, ekologisen tajuissaan ihmisille ja omavarainen yhteisöjä, kuten Amish voi luottaa ainoastaan ​​parafiiniöljyä antamaan valoa, lämpöä ja polttoainetta koneiden sijasta sähköä.Joillekin parafiiniöljyä ovat helposti syttyviä, joten kuluttajien on käytettävä varoen, jos polttava parafiiniöljyn kotona.

laboratorio

  • Parafiiniöljy, yhdessä mineraaliöljyn ja muita ainesosia, käytetään lämmönlähde laboratorioissa.Tunnetaan öljykylvyssä, parafiiniöljyä sekoittaa muiden nesteiden, kuten veden, etyleeniglykoli, silikoni öljy, kylpysuola ja hiekka on käsiteltävä vetokaapissa käyttämällä henkilökohtaisia ​​suojaimia.

Voiteluaine tai Base

  • Parafiiniöljy käytetään usein teollisuudessa voiteluaineena.Esimerkiksi teollisuuden leipomot voivat käyttää parafiiniöljyä rasva tinaa tai alumiinia pannut leivontaan leipää muita elintarvikkeita.Öljyinen laatu parafiinia tekee myös suosittu ainesosa kosmetiikka tuotteita, kuten säätiö, huuli balsamit ja huulipunat.Öljypohjan sisältävät parafiinia takaa, että kosmeettinen tuote ei pyyhi pois tai pyyhkiä pois helposti.

Medicine

  • Parafiiniöljy voidaan käyttää kemiallisena aineena lääkkeiden, kuten ihovoiteiden, kosteusvoiteet, salvat, balsamit ja laksatiivit.Kun parafiiniöljyä käytetään laksatiiveja, se ei imeydy elimistöön suolistossa, joten se erittyy ihmisten jätteet.

400
0
1
Yleinen Kodinturva