Uhanalaisia ​​eläimiä havumetsissä

Havumetsät, jota kutsutaan myös Taiga tai boreaaliset metsien Pohjois Euraasiassa, on pitkä talvet ja maltillinen korkea vuotuinen sademäärä.Järvet, suot ja joet ovat osa maisemaa hallitsevat männyt kuusia, kuusien ja lehtikuusta ja sammalet, maksasammalia ja jäkälä maanpinnan peittämiseen.Useimmat puut ovat ikivihreitä luo kontrastin valkoinen, lumisten maisemia talvikuukausina.Vain tietyt lajit ovat selvinneet tähän erotettavissa ympäristössä ja jotkut niistä löytyvät uhanalaisten lajien luettelo.

Grizzly Bear

  • harmaakarhu on kovera kasvot, kynnet lähes koko ihmisen sormet ja turkis, joka vaihtelee tumman ruskea valoon kerma ja musta.Nimi Grizzly tulee pitkät karvat valkoisella vinkkejä selässään ja hartiat jotka antavat sille "harmaantunut" look.Aikuiset miehet voi painaa 300-850 kiloa ja naisilla 200-450 kiloa.Grizzlies ovat kaikkiruokaisia ​​ja niiden ruokavalio sisältää sekä kasvillisuuteen ja eläimiin.Niiden ruokavalio vaihtelee vuodenaikojen ja riippuu siitä, mitä ruokaa on saatavilla.Ti

    etoja 1,000-1,200 Harmaakarhut löytyy viisi erillistä väestön alempi 48 valtiota.Harmaakarhu on listattu uhanalaisten lajien alempi 48 valtiota ja uhanalaisia ​​Kanadassa.Alaskassa, Grizzlies ovat riistaeläinten asetuksilla.

Spotted Owl

  • täplikäs pöllö on tummanruskea pienet valkoiset.Spotted pöllö metsästää yöllä ja sen ruokavalio sisältää liito, woodrats, lepakot ja muut pöllöt.Se on siipien kärkiväli on 39,8 tuumaa ja se painot 17,6-24,7 oz.Spotted pöllö ei rakentanut oman pesän ja se on 1-3 munaa.Ne vaikuttavat suuresti selvä puunkorjuu ja löytyy usein keskellä kiistaa puunkorjuuta ja ympäristönsuojelijat.Spotted pöllö on listattu uhanalaiseksi Kanadassa, mutta on vain pidetään "uhkasi" Yhdysvalloissa.

Woodland Caribou

  • Woodland karibu on harmaa tai harmaa-ruskea takki, jossa valkoisia täpliä olkapäillä, rinnassa, vatsassa ja hännän alapuolella.Sen arvioitu väkiluku on 1,5 miljoonaa, mutta väestö nopeasti vähenemässä Kanadassa.Caribous on pitkät jalat vaeltaa syvässä lumessa ja kiinteiden elinten, jotta ne vakaina.Ne voi painaa 220-420 kiloa ja saavuttaa korkeuden kolmesta neljä jalkaa.Kesäkuukausina Woodland caribous syödä vihreä kasvillisuus mutta kun talvi tulee niiden ruokavalio sisältää vain jäkälää.Uhkia karibu ovat teollisuuden kehittäminen, hakkuut, öljyn ja kaasun etsintä, louhinta, virkistystoimintaa ja matkailu.

Siperian tiikeri

  • elinympäristö Siperian tiikeri sisältää kaakkoon Venäjän ja arvioitu villi väestöstä tänään on noin 350-450 tiikereitä.Siperian tiikeri on suurin tiikeri lajeja ja se voi olla jopa 13 jalkaa pitkä ja paino 700 kiloa.Johtaneet syyt Siperian tiikeri vaarantuisivat ovat salametsästyksen ja elinympäristön häviämisen aiheuttaman hakkuiden ja kehitys.Tiikerit ovat haudutettua niiden turkin ja ruumiinosia, kuten luita, joita käytetään kiinalaisessa lääketieteessä.Vaikka Kiina on ilmoittanut käyttämällä tiikerinosia lääketieteen laitonta, salametsästys on edelleen yleistä.

lumikurki

  • lumikurki löytyy arktinen Venäjällä ja Länsi-Siperiassa, ja sen luonnollinen elinympäristö on kosteikkoja altaat matalien ja selkeä makean veden.Lumikurki on valkoinen ja höyhenet ja kirkkaan punainen täplä kasvot.Nosturit voi kasvaa 3-3,5 jalkaa pitkä ja paino 16-20 kiloa.Ne ovat kaikkiruokaisia ​​syöminen kasvillisuuden ja hyönteiset aikana pariutumisaikana mutta vain kasvillisuus muina aikoina vuodesta.Metsästys sen muuttolintujen reitillä Intiaan ja tuhoaminen kosteikkojen ovat tehneet lumikurki uhanalaisia.

Resurssit

  • Siperian tiikeri
  • lumikurki
  • havumetsiä
361
0
0
Luonto