Maahanmuutto vaatimukset Hollannissa

Hollandin maahanmuutto vaatimukset vaihtelevat riippuen viisumityyppi mitä tarvitaan . passi hyväksyntä kuvan timur1970 päässä Fotolia.com

Holland, myös yleisesti tunnettu Alankomaissa, on pieni maa, joka sijaitsee Länsi-Euroopassa.Hollannin sekoitus kulttuurien tekee siitä mielenkiintoisen ja monipuolisen paikka asua, työskennellä ja käydä.Holland vaatii useita eri maahanmuutto asiakirjat, riippuen hakijan asuinmaan ja pituus kantajan oleskelun Hollannissa.

Standard Maahanmuutto asiakirjat

  • tilapäisesti tai pysyvästi muuttaa Hollantiin, sinulla on oltava voimassa oleva passi.Passin on myöntää oman maan kansalaisuuden, on ainakin yksi tyhjä sivu ja oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta viimeisen käyttöpäivän jälkeen viisumin.Sinun täytyy myös toimittaa muita passikuvaa, rahaa voidakseen maksaa viisumimaksujen ja sopiva viisumihakemuksen.

Euroopan talousalueen (ETA)

  • kansalaiset muiden maiden Euroopan talousalueella ei tarvitse muita asiakirjoja asua ja työskennellä Hollannissa.Koska Sopimusten ja asetusten, kaikkien kansalaisten Euroopan talo

    usalueen voivat muuttaa ja liikkua vapaasti kyseisellä alueella, joka sisältää kaikki 27 Euroopan unionin maissa sekä Islannissa, Liechtensteinissa ja Norjassa.

Schengenin Zone

  • Holland vaatii kansalaisia ​​joissakin maissa saada Schengen-viisumin maahantulon.Tämä matkailu viisumi on niille, jotka aikovat matkustaessaan Schengan vyöhykkeellä, joka sisältää Hollanti, alle 90 vrk kuuden kuukauden aikana.Schengan Zone käsittää 25 Euroopan maille.Euroopan Schengen viisumihakemuksen, passi, lisää passikuvia ja vaaditut maksut on toimitettava lähimpään Alankomaiden suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassasi.

amerikkalaiset turistit

  • Holland ei edellytä Yhdysvaltain kansalaiset voivat saada Schengen-viisumia matkailua jos kesto vierailun on 90 päivää tai vähemmän.

oleskelulupa

  • Niille, jotka pyrkivät oleskella Hollannissa yli 90 päivää, oleskelulupa on saatava ennen kuin he voivat oleskella maassa.Maahanmuutto ja kansalaisoikeuksien Service Alankomaiden (IND) tulee hyväksyä hakemus.Virasto katsoo syyt oleskelevat Alankomaissa, kuten työ tai opiskelu, ja joko hyväksyä tai kieltää sovellus.Hakijoiden oleskelulupa on toimitettava standardin asiakirjat, lääketieteen tutkinto, todistus sairausvakuutus, todiste varojen kun maassa ja todiste ei ole rikosrekisteriä.Se voi kestää jopa 6 kuukautta käsittelemään oleskeluluvan.

328
0
1
Matkan Suunnittelu