Miten hakea viisumia Jamaika Amerikkaan

Jamaikan kansalaisille, jotka matkustavat Amerikkaan matkailun on haettava viisumia ennen matkaa valtioille.Koska viisumihakemuksen voi kestää useita viikkoja, Yhdysvaltain ulkoministeriö suosittelee, että kävijät sovellettava vähintään kuukausi etukäteen.

mitä tarvitset

  • Passin voimassa 6 kuukautta paluuta Jamaika
  • 2-by-2 tuuman Headshot Photo
  • asiakirjat yksityiskohtaisesti suunnitellun oleskelun kesto Yhdysvalloissa ja matkan rahoittaa
  • $ 131 (vuodesta 2009)

Ohjeet

  1. Hae B-2 tyypin viisumi, jos olet Jamaikan asukas haluaa matkustaa Yhdysvaltoihin kuin turisti.Ensimmäinen varata ajan haastattelu Yhdysvaltain suurlähetystö Kingston soittamalla maksuttomaan numeroon listattu konsulaattiin verkkosivuilla (Kingston.usembassy.gov).Odotettu odotusaika haastatteluun suurlähetystössä on 17 päivää.

  2. kerätä tarvittavat paperit varaamiseksi.Haastatteluun, sinun pitäisi tuoda passi, joka on voimassa 6 kuukautta palattuasi takaisin Jamaikalle ja 2-by-2 tuuma

    n koko edessä headshot ilman päähineitä tai lisävarusteita (kuten aurinkolasit).Tämä kuva on oltava alle 6 kuukautta vanha.Tarvitset myös asiakirjoja, jotka näyttää aiottu oloaika Yhdysvalloissa ja todiste siitä, että sinulla on talouden tarpeen kattamaan matkasi.(Nämä asiakirjat voivat olla melkein mitä tahansa, mikäli ne ovat peräisin ammatillinen lähteestä.)

  3. Mene aikasi haastattelu konsuliviranomaisten ja täytä lomake DS-156.Digitaalinen sormenjälki myös yleensä tehdään.Lisäksi yksiköt voivat ehdottaa joitakin hakijoita täyttämään toinen lomake (DS-157), jossa luetellaan extra Lisätietoja matkasuunnitelmat.Kaikille hakijoille myös pyydetään maksamaan käsittelymaksu noin $ 131 (vuodesta 2009).

  4. Odota viisumin jälkeen haastattelun, joka kestää yleensä noin 4 päivää voidaan käsitellä.Huomaa, että joissakin tapauksissa tämä voi kestää jopa 60 päivää.Kun viisumi on vastaanotettu, olet vapaa matkustaa Yhdysvaltoihin.

264
0
0
Turistiviisumia