Miten saadatoistuvaisviisumi turistiviisumin Kiinaan

Sinun täytyy saada toistuvaisviisumi turistiviisumin Kiinaan suurlähetystö tai konsulaatti kansantasavallan Kiinassa.Sen hallitus tekee tämän prosessin melko yksinkertaista, mutta vaatii, että kaikki paperityöt olevan kunnossa.Kiinan hallitus ei epäröi kieltää toistuvaisviisumi turisti viisumihakemuksen jos yhtenäinen asiakirja on epäkunnossa.On myös tärkeää antaa riittävästi aikaa toistuvaisviisumi turistiviisumin Kiinaan voidaan käsitellä.Jos odotat, kunnes viime hetkellä, et voi saada sitä ennen lähtevät matkasi Kiinaan.

mitä tarvitset

  • passi
  • hakulomake "L" viisumi
  • Passikuva
  • Lentolippu
  • Hotelli varaukset tai kirje isännät
  • $ 130 sekin tai maksumääräyksen

Ohjeet

  1. Tarkista, että passi on voimassa vähintään kuusi kuukautta sen jälkeen, kun aiot lähteä kansantasavallan Kiinan Lopullisessa aikaa teidän toistuvaisviisumin turistiviisumin.Kiina ei anna syöttää, jos sinulla on vähemmän kuin kuusi kuukautta voimassaolon jäljellä passissa.Jos

    sinulla on toistuvaisviisumi turistiviisumilla vuonna päättyvän passi, siitä tulee arvoton.Sinun täytyy saada toinen uudella passi.Jos nykyinen passi on lähellä kulunut, saada uusi ennen hakemista toistuvaisviisumi turistiviisumin Kiinaan.

  2. Siirry verkkosivuilla Kiinan suurlähetystö ja lataa toistuvaisviisumi turistiviisumin sovellus.Muista ladata muodossa "L" viisumi.Linkki hakemus annetaan Resurssit osassa.Muista täyttää lomakkeita kokonaan ja allekirjoittaa ne.Toistuvaisviisumi turistiviisumin Kiina on voimassa joko kuuden kuukauden tai vuoden.Jos olet kiinalainen amerikkalainen syntynyt Kiinassa, Taiwanissa, Hong Kongissa tai Macau, voit saada useita merkintä "L" viisumi voimassa 24 kuukautta.

  3. Liitä asiakirjatodisteet hakemuksessa.Tämä sisältää yhden passi koko valokuva, kopio hakijan edestakainen lentolippu, ja todistus hotellivarauksiin.Jos olet oleskelevat yksityinen koti Kiinassa, sinun on oltava kirje hosts siitä, että ne asuminen sinulle vierailunne aikana.

  4. Maksa lupamaksusta toistuvaisviisumi turistiviisumin Kiinaan.Tämä on $ 130 riippumatta siitä, haetaanko lapselle kuuden kuukauden toistuvaisviisumi turistiviisumin tai yhden vuoden toistuvaisviisumin turistiviisumin.Koska ne ovat samaan hintaan, voit myös pyytää yhden vuoden monikertaviisumien turistiviisumin Kiinassa.Maksu voidaan tehdä maksumääräyksen tai henkilökohtainen tarkistaa.

  5. Lisää ylimääräinen maksu, jos on kiire saada selville useita maahantulon turistiviisumin Kiinaan.Standardi käsittelyaika on neljän päivän ajan hakemuksen saapuu Kiinan suurlähetystö.Saat $ 20 ilmaista palvelumaksu, käsittely alennetaan kaksi päivää.Saat 30 $ ylimääräistä ilmaista palvelumaksu, käsittely tapahtuu päivänä, jona se on vastaanotettu.

  6. lähetä hakemuksesi toistuvaisviisumi turistiviisumin Kiinaan.Laita kaikki asiakirjat sisällä suuri kirjekuori.Lähetä se kirjattuna kirjeenä tai kuriiripalvelun osoitteeseen hakulomakkeessa.Kiinan suurlähetystön ei hyväksy lähetettyjä hakemuksia muulla tavoin.

Resurssit

  • Useita Entry Touist Visa Kiinan
225
0
0
Turistiviisumia