Meksiko Tourist viisumipakon

Riippuen siitä, missä olet kotoisin, et itse tarvitse viisumia (tai passin, että asia) päästä Meksikoon.Kuitenkin temppu on, että saamme takaisin omaan maahan, tai toisessa maassa, voi edellyttää paperitöitä kuten passi tai viisumi.Saadakseen paperityötä, mutta sinun täytyy käydä konsuliasioiden verkkosivuilla Meksikon suurlähetystön kotimaassa saada asianmukaista tietoa siitä, miten edetä tarvittavat asiakirjat matkustaa Meksikoon.

Yhdysvallat Kansalaiset

  • Voit kirjoittaa Meksiko, Yhdysvaltain kansalainen ei tarvitse näyttää edes passia.Kaikki mitä tarvitaan, on kaikki voimassa US tunnus.Kuitenkin palata maahan, on vaatimuksia, että Yhdysvaltain hallitus on, jotka on hyväksyttävä palata maan (ks Resources).

henkilöt, jotka eivät tarvitse viisumia

  • Yksilöt Andorrasta, Argentiina, Australia, Itävalta, Belgia, Kanada, Chile, Costa Rica, Tšekin tasavalta, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Iso-Britannia, Kreikka, Unkari, Irlanti, saari, Israel, Italia, Japani, Liechtenstein,

    Luxemburg, Monaco, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Puola, Portugali, Puerto Rico, San Marino, Singapore, Slovenia, Espanja, Etelä-Korea, Ruotsi, Sveitsi, Uruguayja / tai Venezuelasta ei tarvitse olla passia saada sisäänkäynti Meksikoon.Sen sijaan kansalaiset näistä maista on esitettävä voimassa oleva passi ja on tarvittavat turisti tai yrityksen paperityöt täytetty ja esitellään Immigration and Customs tullessa maahan.Näitä lomakkeita saa matkatoimistoista, lentokoneissa matkalla Meksikoon, tai maahanmuutto- ja tulliviranomaisten Meksikossa.

Kansalaiset, jotka tarvitsevat Passit

  • Jos yksilö on peräisin maa ei ole lueteltu edellä, sitten hänen täytyy mennä Meksikon suurlähetystö tai konsulaatti ja pyytää viisumi.Jos hän on ystäviä Meksikossa, on niitä ystäviä yhteyttä National Immigration Institute (INM lyhyitä) Meksikossa.Vaatimukset paperityötä ja asiakirjat saada viisumin vaihdella maittain.

opiskelija Viisumit

  • Jos opiskelee Meksikossa, sinun täytyy pystyä osoittamaan, että olet hyväksytty ja pystyy tukemaan taloudellisesti itsesi yrityksissä kuin opiskelija Meksikon yliopisto.On usein erityisiä vaatimuksia riippuen alkuperämaasta, joten on tärkeää kuulla INM tai Meksikon konsulaattiin.

Business Viisumit

  • Jos löydät itsesi työtarjouksen Meksikossa, sinun täytyy todistaa, että olet työn INM.

Resurssit

  • Yhdysvaltain kansalainen Re-entry suuntaviivojen
956
0
0
Turistiviisumia