Hankkiminen viisumia Malesia maasta Oman

kansalaiset monet maat voivat saada useita kuukauden turisti tai liiketoiminnan viisumeja Malesian saapuessaan, mutta joissakin tapauksissa sinun täytyy käydä Malesian suurlähetystö Muscat.Seuraa tätä askel-askeleelta opas selvittää, jos voit matkustaa Malesiaan Oman ilman pre-hyväksytty viisumin, tai mitä sinun tulee tehdä hankkia viisumi ennen lähtöä.

mitä tarvitset

  • kaikille matkailijoille:
  • kansainvälinen passi voimassa vähintään 90päivän kuluttua tarkoitettu lähtöä Malesiasta
  • Matkailijoille, jotka tarvitsevat viisumin ennen lähtöä Malesiaa:
  • 2 passi-koon valokuvia
  • Visa maksu (vaihtelee alkuperämaan)
  • Kaksi täytetty ja allekirjoitettu hakulomakkeet
  • Todiste jatkoyhteys (paluulippu tai matkaan matkatoimistosta)
  • Päivämäärät aiotut matkapäivät
  • matkailijoille, jotka etsivät voimassa oleva opiskelija tai työviisumi tai viisumi viitaten:
  • todistus varallisuudesta (alkuperäinen ja valokopio viimeisimmästä tiliotteesta)
  • kirjeen johdannossa (LOI) omaltakorkeakoulu, yliopisto tai työnantaja

Ohjeet

  1. Vieraile virallisilla verkkosivuilla ulkoasiainministeriön Malesian klo http://www.kln.gov.my/?m_id=53/.Klikkaa kirjain oman alkuperämaan.Esimerkiksi, jos olet kansalainen Oman, klikkaa kirjain "O."

  2. Sinua saatetaan näytön yksityiskohtaisesti viisumipakon kunkin maan alkavat kyseisellä kirjaimella.Luokkia on kolme viisumi: Ilman Visa, Visa viittaamatta, ja Visa viitaten.Jos tarvitset opiskelija tai työviisumi, tarvitset Visa viitaten.Nämä viisumit on hyväksyttävä maahanmuuttovirasto ennen saapumista.Jos tarvitset vain turisti tai liiketoiminnan viisumia, katsokaa ensimmäisessä sarakkeessa nähdä, jos voit saapua Malesiassa ilman viisumia ja kuinka kauan voit pysyä.Jos et voi, tai jos tarvitset opiskelija tai työviisumi, tarkista, kuinka kauan voit pysyä Malesiassa muita viisumien.Kansalaiset Omanin voi saada kolmen kuukauden viisumi saapuessaan Malesiassa ja ei tarvitse käydä Malesian suurlähetystö ellei lupa työskennellä tai tutkimus on tarpeen.

  3. Jos viisumin saapuessaan, joka tarjotaan kansalaisille maanne on tarpeeksi pitkä tarpeisiisi, niin sinun ei tarvitse hakea viisumia Malesiaan henkilökohtaisesti.Jos et voi saada viisumin saapuessaan, tai jos tarvitset erilaisen viisumin tai pidemmän aikaa, käy Malesian suurlähetystö Muscat.

  4. Malesian suurlähetystö Muscat on avoinna 07:30-14:30 lauantaista keskiviikkona.Torstain ja perjantain suurlähetystö on suljettu.Soita lähetystöön (+968) 24698329 kysyä viisumityyppi tarvitset ja vahvistaa mitä materiaaleja sinun tulee hakea sitä.

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Malesian suurlähetystö löytyvät alla olevasta osoitteesta.Voit myös ottaa yhteyttä suurlähetystöön sähköpostitse osoitteessa mwmuscat@omantel.net.om tai faksi (+968) 24605031.

Resurssit

  • Visa HQ - Malesia
55
0
0
Turistiviisumia