Miten saadaviisumia Haiti Kanadaan

Jos olet kansalainen Haiti joka suunnittelee vierailee Kanadassa jostain paljon aikaa, tarvitset väliaikainen asukas viisumi ennen sinua päästetä maahan.Hankkiminen tämä viisumi edellyttää kerätä melkoisesti dokumentaatiota todistamaan rahoitustuen aikana vierailun ja aikoo palata Haitille kerran vierailun on tehnyt.Joten suunnitella tulevaisuutta ja tarkista ja varmista jokaisen asiakirjoja - kaikki virheet tai laiminlyönnit voi tarkoittaa, että hakemus hylätään, ja joudut uudelleen sinun maksuja hakea uudelleen.

mitä tarvitset

  • Passport
  • Yksi viime passi koko valokuva kaikille henkilöille, joiden tuleeolla soveltamalla
  • Pankin uusia kirje ja Vihko
  • Viimeisin Työllisyys kirje, joka osoittaa palkasta ja työsuhteen kesto
  • Kutsu ja työllisyyden kirje henkilö, joka kutsuu sinutKanada
  • Manilla kirjekuori

Miten saada viisumia Haiti Kanadaan

  1. Varmista, että passi on voimassa vähintään yhden vuoden ajan esitätte tilapäinen asukasviisumi hakemu

    s.Jos näin ei ole, sinun täytyy uudistaa passi ennen hakemuksen lähettämistä tai se hylätään.

  2. Hanki passi-kokoinen valokuva itsestäsi.Tämä kuva on 2in.X 2in., ovat edestäpäin sinua ylhäältä hiukset hartiat, ja niissä on luonnollista kasvot (ei aurinkolasit tai hattu on käytettävä).Tausta pitäisi olla tavallinen valkoinen tai melkein valkoinen.

  3. yhteyttä pankkiisi ja hankkia Standard Bank kirje ja kirjanen tilapäistä asuva viisumihakemuksen.He todennäköisesti tuntee muotoa, vaan on kerrottava, että sen pitäisi olla virallinen pankki kirjelomakkeelle, koko nimesi, koska se näkyy passin ja määrä ja summan pankkitilisi (tämän pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksikattaa pituudesta loman Kanadassa).

  4. Hanki pankki luonnos määrän US $ 75, CAN $ 75 Gourdes 2700 kattamaan maksuja väliaikainen asukas viisumin.Muista saada kuitti arkistoitavaksi.

  5. Ota yhteyttä pomo ja saada viime työllisyyden kirjeen.Tämä kirje on kirjoitettu virallista yhtiön paikallaan ja koko nimesi sellaisena kuin se näkyy passissa, kuinka kauan olet työskennellyt tämän yhtiön kanssa, määrä palkasta, ja yhteystiedot ja allekirjoitus esimiehesi.

  6. yhteyttä henkilö, joka kutsui sinut tilapäisesti oleskella Kanadassa.Pyydä heitä kirjoittamaan kirjettä yksityiskohtaisesti, muun muassa pituudesta suunnitellun oleskelun.Tämä kirje on oltava tarkat tiedot.Nimenomaista ohjeet ovat osoitteessa Haitin Kanadan suurlähetystön verkkosivuilla (http://www.cic.gc.ca/english/visit/letter.asp).

  7. Lataa tilapäinen asukas viisumin muodossa, lisätietoja muoto, lisäksi perheen tietolomake, ja poliisin, armeijan tai valtion / valtion palveluksessa arkki (tarvittaessa) päässä Haitin Kanadan suurlähetystön verkkosivuilla (http: //www.canadainternational.gc.ca / Haiti / viisumien / tilapäinen-asukas-temporaire.aspx? lang = eng).

  8. Tee kaksi valokopioita (kukin) passista, passi-kokoinen kuva, pankki kirje ja kirjanen, viime työllisyys kirje, kutsukirje ja tilapäinen asukas viisumianomuslomakkeet.Laittaa yhdet kappaletta turvaan.Sitten, aseta toinen joukko kappaleena manilla kirjekuoressa.Myös, aseta passi, pankki luonnos ja alkuperäiset muita asiakirjoja, jotka kopioit omaan manilla kirjekuoressa.Tarkista ja doublecheck että kaikki on mukana.

  9. Tuo Manilla kansio täynnä kaikki asiakirjat Kanadan suurlähetystön Port-au-Prince, Haiti.Tämä on, jos on sovellettava henkilökohtaisesti.Huomaa, että ne ovat avoinna vain maanantaista torstaihin klo 8 10 am ja ne on suljettu viimeisenä torstaina joka kuukausi.

    Kanadan suurlähetystö
    Maahanmuutto §
    Route De Delmas, välillä Delmas 71 ja 75
    Port-Au-Prince, Haiti
    Puhelin: 011 (509) 2-249-9000

Vinkkejä & amp;Varoitukset

  • Jos sinulla on erityisiä olosuhteita, matkustaa muiden kanssa, jos olet tällä hetkellä asuvat ulkopuolella Haitin tai vaatia toistuvaisviisumi, saatat joutua maksamaan eri maksuja tai sisällyttää muita asiakirjoja.Käy Haitin Kanadan suurlähetystön verkkosivuilla vaatimukset erityistapauksissa.

Resurssit

  • Haitin Kanadan suurlähetystö Verkkosivusto
773
0
0
Turistiviisumia