Green Card Travel vaatimukset paluuta Yhdysvaltoihin

Sinun Passin on oltava voimassa . passin kuva Alison Bowden päässä Fotolia.com

Jotta palata Yhdysvaltoihin, pysyvä asuinpaikka edellyttää voimassaolevaa passia maasta, jossa hän on kansalainen, sekävihreä kortti.Vihreä kortti tunnetaan myös pysyvä Resident Card tai Form I-551.Lisäksi, jos vietät vuodessa tai enemmän Yhdysvaltojen ulkopuolella, tarvitset uudelleen maahantulolupa.

Passport

  • Sekä vihreä ja passi on oltava nykyistä kuin yrittää palata Yhdysvaltojen vanhentunut passi taiVihreä kortti ei todennäköisesti saada matkailija vaikeuksiin.Se voi johtaa sinua evätään pääsy Yhdysvaltoihin.

Green Card

  • Kun tulet tulosatamassa tullimies tutkii vihreä kortti ja muita henkilötodistuksia, että sinulla on mukanasi.Muut asiakirjat sisältävät passi tai ulkomaalainen tunnuskortti.Virkamies päättää, onko olet oikeutettu päästä Yhdysvaltoihin.Matkustaminen Yhdysvaltojen ulkopuolella alle kuusi kuukautta, ei aiheuta ongelmia vihreän kortin haltijoita niin kauan kuin sinulla on Vihreän kortin palattuasi.J

    os kadotat vihreä kortti matkustaessaan ulkomailla, voit saada kuljetus kirjeen lähimmästä Yhdysvaltain suurlähetystöön tai konsulaattiin.

Re-entry Permit

  • Kun vakituisesti on ollut poissa Yhdysvaltojen pitkään yli vuoden ja yhteensä alle kaksi vuotta, uudelleen maahantulolupa on tarpeenpalata maan.Paluuaika lupa vaaditaan lisäksi voimassa oleva vihreä kortti.Re-entry luvat (Form I-131) on hankittu Yhdysvalloissa ennen vakituisesti lähtee matkaansa.Hakemus voidaan hyväksyä vain, jos hakemus jätetään, kun henkilö on Yhdysvalloissa.Sovellukset vaativat sormenjälkiä ja valokuvia, jotta sitä voidaan pitää.Jos hakija jättää Yhdysvalloissa, kun päätöstä ei ole vielä tehty hakemus uudelleen maahantulolupa, on epätodennäköistä, että tämä vaikuttaa lopputulokseen päätöksen.Kuitenkin, jos ne ovat lähteneet ilman niiden sormenjäljet ​​ja muita biometriikkaa kerätään, on mahdollista, että kannetta ei voida.On viisasta matkustaa tällaisessa tilanteessa kuin hakemus voidaan evätä, kun pysyvä asuinpaikka on pois maasta ja tässä tapauksessa matkustaja voidaan evätä maahantulon.

218
0
1
Yleinen Matkavinkit